Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγίζει καρδιές η καθημερινότητα ενός αδέσποτου σκύλου - Το βίντεο από την κρυφή κάμερα σοκάρει

Απίστευτο!

21 Απριλίου 2020 09:07
Ραγίζει καρδιές η καθημερινότητα ενός αδέσποτου σκύλου - Το βίντεο από την κρυφή κάμερα σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται η σκληρή καθημερινότητα ενός αδέσποτου σκύλου. Με αυτά που κατέγραψε η κάμερα θα εξοργιστείτε.

Μετά την συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που περιμένει το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο, θα σας παρουσιάσουμε μια θλιβερή ιστορία, που απεικονίζει την άσχημη ημέρα ενός αδέσποτου. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το βίντεο δείχνει ανθρώπους να το κλωτσάνε, να το χτυπάνε, παιδιά να του βάζουν δυναμιτάκια, δείχνει τις προσπάθειες του να φάει και να πιει νερό, δείχνει πως του επιτίθενται άλλα σκυλιά.

Είναι μια καθημερινή ημέρα για ένα από τα 250.000 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούν στο Μουμπάι της Ινδίας. Δείτε το δυνατό βίντεο που περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ότι πρέπει να υιοθετούμε σκυλάκια και όχι να αγοράζουμε.

Για το βίντεο αυτό κανένας σκύλος δεν τραυματίστηκε ή έπαθε κάτι κακό, το βίντεο είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φιλοζωικής οργάνωσης του Μουμπάι της Ινδίας.

Άστεγος σκύλος χαλαρώνει πάνω σε αυτόν τον άνδρα - Ο λόγος ραγίζει καρδιές

χαμογέλασε.

Μετά την ιστορία με τα 2 σκυλιά που σώθηκαν λίγο πριν την ευθανασία, θα σας παρουσιάσουμε μια συγκινητική ιστορία με ένα αδύναμο σκυλί που έτρωγε από τα σκουπίδια. Συγκεκριμένα, μια ημέρα ένας άνδρας στο Ντουμπάι βρήκε έναν σκύλο, ο οποίος ήταν κρυμμένος κάτω από το αυτοκίνητό του.

Ο εν λόγω άνδρας ήταν ο Ανάντ Ράμαν. Από την άλλη ο εν λόγω σκύλος είχε κρυφτεί κάτω από το αυτοκίνητο μπροστά από το γραφείο της αδελφής του. Αυτό το άρρωστο και άστεγο σκυλάκι χαλαρώνει τελικά, όταν συνειδητοποιεί ότι κάποιος τον παίρνει σπίτι. Τώρα έχει μια αγαπημένη οικογένεια

Το σκυλί μπήκε κάτω από ένα αυτοκίνητο για να ξεκουραστεί και να φάει τα υπολείμματα που μερικοί εργάτες τον είχαν αφήσει. Τότε ο Ανάντ κοίταξε προσεκτικά το σκυλάκι και είδε, ότι η γούνα του ήταν βρόμικη και τα πόδια του δεν ήταν αρκετά καλά.

Ακόμη και σε αυτή την κατάσταση, όταν ο σκύλος είδε τον Ανάντ, έτρεξε προς αυτόν, σαν να τον γνώριζε από παλιά. Ο άνδρας, ο οποίος δεν σχεδίαζε να σώσει μια ζωή εκείνη την ημέρα, μια ματιά στο χαρούμενο κουτάβι ήταν αρκετό και ήξερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

"Με πλησίασε με μια περίεργη, αλλά ενθουσιώδης διάθεση, κουνώντας την ουρά του με ενθουσιασμό. Αυτή η συμπεριφορά του είναι αυτό που αρχικά με έκανε να ερωτευτώ μαζί του. Κατόπιν καθίσαμε εκεί για λίγο στο πεζοδρόμιο και ήταν χαρούμενος για τα χάδια που του πρόσφερα για λίγο".

Με τη βοήθεια της αδελφής του και του γαμπρού του, ο Ανάντ πήγε το σκυλί στον κτηνίατρο. "Ήταν τόσο εξαντλημένος, που κοιμήθηκε αμέσως στον ώμο μου πηγαίνοντας τον με το αυτοκίνητο στον κτηνίατρο".

Στην κλινική, ο Ανάντ έμαθε περισσότερα: "ο σκύλος υπέφερε από ραχίτιδα, μια ασθένεια που έκανε τα πόδια του να καμπυλωθούν κατά την καταιγιστική ανάπτυξη του, που είναι συνέπειες του χρόνιου υποσιτισμού". Ωστόσο, ο κτηνίατρος διαβεβαίωσε τον Ανάντ, ότι ήταν δυνατή η θεραπεία του ζώου. Ήταν η τυχερή ημέρα του σκύλου. Ο άνδρας σκόπευε να υιοθετήσει αυτό το σκυλί, και αυτή η επιχείρηση θα κοσμούσε τη ζωή του φαινομενικά, όπως και εκείνη του σκύλου!

Στη συνέχεια, ο Ανάντ πήρε στο σπίτι του τον σκύλο, του έκανε μπάνιο και έκπληκτος είδε ότι το τρίχωμα του ήταν στην πραγματικότητα καθαρό λευκό, αφού όλη η βρωμιά είχε βγει από το σώμα του. Ο Ανάντ ονόμασε τον σκύλο Snowy, λόγω του χρώματος του τριχώματος του. Αλλά η διδασκαλία του σκύλου, ότι πέρασε όλη του τη ζωή επιζώντας στους δρόμους που τελικά ήταν ασφαλής ήταν λίγο δύσκολη. Όταν έφτασε στο σπίτι κάθισε σε μια γωνιά, δεν κατάλαβε, ότι τώρα είχε ένα αγαπημένο σπίτι.

Όταν ο Ανάντ τον πήγαινε για μια βόλτα, φοβόταν συνεχώς ότι θα εγκαταλειφθεί στους δρόμους, του χρειάστηκε χρόνος για να καταλάβει ότι αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ. Δύο μήνες αργότερα, ο Snowy καταλαβαίνει τελικά τι είναι να είσαι επιθυμητός και αγαπημένος. Αυτός κοιμάται και περιμένει την οικογένειά του να επιστρέψει από την εργασία, για να τους γεμίσει με πολλά φιλιά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share