Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το "υποδειγματικό" ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που "έγραψε ιστορία"!

Άφησε τους πάντες άφωνους!

20 Απριλίου 2020 13:33
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο του γοητευτικού αυτού ηθοποιού

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός που σηκώθηκε να χορέψει το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα" όσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρισκόταν στην πίστα και μας ξάφνιασε. Ο ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει και αμέσως τον πλαισίωσαν αρκετές γυναικείες παρουσίες για να χειροκροτήσουν τον βαρύ και "υποδειγματικό" χορό του. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μας δείχνει το ταλέντο του στο χορό, δείτε εδώ τι συνέβη σε προηγούμενη εμφάνιση του στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Τα views πήραν "φωτιά"

Έχετε δει έναν 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη που χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πιτσιρικά που χόρεψε ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του, ανακαλύψαμε έναν μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού... Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Άνδρας βγήκε στο δρόμο και χόρεψε το πιο "τρελό" ζεϊμπέκικο - Αποθεώθηκε από την... γειτονιά του

Ένας άνδρας, από την Κατερίνη, βρήκε στο δρόμο και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ίδιος αποθεώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του πετούσαν... χαρτοπετσέτες.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που σας παρουσιάσαμε, "ανακαλύψαμε" ένα διαφορετικό ζεϊμπέκικο, που σίγουρα θα αφήσει εποχή, καθώς ο άνδρας της φωτογραφίας το χόρεψε εν μέσω... πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ένας πολίτης στην Κατερίνη είπε να... το ρίξει έξω, λίγες ώρες πριν εφαρμοστούν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τι έκανε; Βγήκε στο δρόμο και χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο μόνος του. Ο κόσμος από τα γύρω σπίτια τον αντιλήφθηκε και σε λίγα λεπτά ο δρόμος γέμισε χαρτοπετσέτες εν μέσω αποθέωσης, σε μία ξεχωριστή στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο τραγουδίστριας πάνω στο τσακίρ κέφι με τα 198.842 views

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι μόνο αντρικός χορός, μιας και είναι ο χορός της ψυχής. Μέσα από το ζεϊμπέκικο μπορεί να εκφραστεί ο καθένας, όπως και η τραγουδίστρια που δίνει την ψυχή της πάνω στον χορό! Το βίντεο στο Youtube έχει 198.842 προβολές.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού, είδαμε μια πασίγνωστη Ελληνίδα να ξεχωρίζει με τον χορό της. Δεν είναι άλλη από την Άντζελα Δημητρίου, που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τις χορευτικές τις ικανότητες, πέρα από τις φωνητικές. Στο βίντεο, που χορεύει στην εκπομπή "Κοίτα τι έκανες", βλέπουμε να την αποθεώνουν και να δίνει κυριολεκτικά "ρέστα"!

Οι γυναικείες ζεϊμπεκιές είναι για λίγες. Είναι για όσες έχουν επαναστατικό πνεύμα, που δεν προσαρμόστηκε σε κανόνες, που τις πρόσταξαν. Είναι για όσες μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι περήφανο σε μια στροφή της ζωής ή της μουσικής.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share