Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκύλος πήγε να μυρίσει το μωρό και του «τραβά μια κούφια»... Τρελό γέλιο (Video)

Ξεκαρδιστικό βίντεο

19 Απριλίου 2020 20:37
Σκύλος πήγε να μυρίσει το μωρό και του «τραβά μια κούφια»... Τρελό γέλιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα βίντεο με μωρά και με ζώα γίνονται εύκολα και γρήγορα Viral. Πόσο μάλλον αν στο ίδιο βίντεο αν πρωταγωνιστές είναι και σκύλος αλλά και μωρό μαζί. Επίσης, αυτό που έπαθε αυτή η μαμά με το μωράκι της σίγουρα έχει συμβεί σε πολλές μανούλες αλλά πραγματικά δείχνει άκρως χιουμοριστικό τρόπο αυτό το περιστατικό.

Εκεί που όλα κυλούν ήρεμα και γλυκά και το μωρό ακουμπάει πάνω στο σκύλο γίνεται η ανατροπή που έκανε το βίντεο να έχει χιλιάδες προβολές.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αδίστακτος σκύλος αναλαμβάνει μια αποστολή διάσωσης - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Ένας σκύλος δείχνει την αλληλεγγύη του, με το να προσπαθεί να διασώσει έναν φίλο του, ο οποίος ήταν δεμένος...Πρόκειται για μια εκπληκτική ιστορία που ανατριχιάζει.

Μετά την σοκαριστική ιστορία με τον ανάπηρο σκύλο που παράτησαν στο δρόμο, διαβάσαμε μια ακόμη ιστορία που ραγίζει καρδιές, διότι αναφέρεται στην αλληλεγγύη των σκύλων και αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι οι τετράποδοι φίλοι μας, είναι πράγματι συμπονετικά πλάσματα.

Ένας τύπος μαζί με έναν φίλο του, μπήκαν σε κατάστημα στη ρωσική πόλη Novorossiysk όταν είδαν ένα απίστευτο θέαμα. Μπροστά από τον κατάστημα υπήρχε ένα δεμένο θηλυκό κουτάβι που περίμενε τον ιδιοκτήτη του να τελειώσει τα ψώνια της ημέρας.

Ένας αδέσποτος σκύλος, ωστόσο, υποθέτει ότι το κουτάβι εγκαταλείφθηκε και έσπευσε να τον σώσει. "Έχω δει αυτό το αδέσποτο σκυλί γύρω στην πόλη πολλές φορές", δήλωσε ο ένας άνδρας. "Χρησιμοποιεί πάντα το διάδρομο για να διασχίσει το δρόμο. Είναι ένα πολύ έξυπνο σκυλί."

Είδαμε τον αδέσποτο σκύλο να πλησιάσει στο δεμένο κουτάβι και περιμέναμε να δούμε τι θα συμβεί. Τότε το αδέσποτο σκυλάκι, άρχισε να προσπαθεί να λύσει το λουρί, θέλοντας να αφήσει το pit bull ελεύθερο. Μόλις κατάφερε να το λύσει, οι δύο νέοι φίλοι επρόκειτο να ξεκινήσουν μια περιπέτεια.

Συνειδητοποιώντας, ότι το σκυλί μπορεί να χαθεί, οι 2 άνδρες, έσπευσαν στο κατάστημα και φώναξαν τον ιδιοκτήτη. Εάν δεν το έκαναν, το pit bull θα χανόταν σίγουρα. "Πήγαμε στο κατάστημα και καλέσαμε τον ιδιοκτήτη στο μεγάφωνο", δήλωσε ο ένας. "Ήρθε έξω για να πάρει το σκύλο του."

Αν και το pit bull δεν χρειάστηκε πραγματικά να διασωθεί, αυτό δείχνει ακόμα πόσο θαρραλέα και συμπαθητικά ήταν αυτά τα αδέσποτα σκυλιά. Ελπίζουμε, ότι κάποιος θα αναγνωρίσει το καλό που αυτό το σκυλί φέρει μέσα του και θα τον καλωσορίσει στο σπίτι του. Μετά από όλα, ποιος δεν θα ήθελε έναν σύντροφο σαν αυτόν;

Μπορείτε να δείτε την απίστευτη "διάσωση" στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share