Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστική μάχη - Αγριόσκυλα «τσακίζουν» ύαινα που προσπάθησε να φάει κουτάβι! (Video)

Σοκ!

19 Απριλίου 2020 19:30
Συγκλονιστική μάχη - Αγριόσκυλα «τσακίζουν» ύαινα που προσπάθησε να φάει κουτάβι! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστική είναι η μάχη ανάμεσα σε αγριόσκυλα και μια ύαινα που προσπάθησε να φάει κουτάβι, την οποία εν «τσακίζουν». Επίσης, δείτε έναν θηριώδη ρινόκερο που είχε την ατυχία να περικυκλωθεί από 5 ατρόμητα λιοντάρια τα οποία πήγαν να τον κατασπαράξουν με τη συνέχεια της μάχης να είναι σοκαριστική.

Μια τίγρης έρχεται αντιμέτωπη με ένα πίτμπουλ και...Αυτό που γίνεται στην συνέχεια σοκάρει

Μια τίγρης στο βίντεο έρχεται αντιμέτωπη με ένα σκύλο, ράτσας πίτμπουλ, και η συνέχεια όπως φαντάζεστε είναι σοκαριστική. Το βίντεο τραβήχτηκε από κάποιον που μάλλον "έριξε" τον σκύλο στην μάχη.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος για να βάλεις έναν σκύλο να παλέψει με μια εξαγριωμένη τίγρη, αλλά κάποιοι μάλλον το βρίσκουν αστείο. Είναι εξοργιστικό και δεν πρέπει να καταγράφονται τέτοια περιστατικά, αφού οι τίγρεις είναι ικανές να αντιμετωπίσουν ακόμα και ένα λιοντάρι για να επιβιώσουν.

Ο άτυχος σκύλος τοποθετήθηκε στο κλουβί μιας τίγρης, και δεν άργησε πολύ να του επιτεθεί, παρ'ότι που ήταν αλυσοδεμένη. Αν και το πίτμπουλ φαίνεται να είχε φιλική διάθεση, αφού κουνούσε την ουρά του, ο σκοπός των απάνθρωπων που τον έριξαν ήταν να καταγράψουν μια άνιση μάχη...

Τίγρεις κατασπαράζουν αρκούδα - Το φρικτό γρύλισμά της καθώς ξεψυχάει (Video)

Ένα σκληρό και δραματικό βίντεο έρχεται στο φως με τίγρεις να κυνηγούν και στο τέλος να κατασπαράζουν μια αρκούδα με το φρικτό γρύλισμά της καθώς πεθαίνει να προκαλεί ανατριχίλα. Επίσης, δείτε εδώ τη στιγμή που δυο μεγαλόσωμα ζώα δίνουν μια πραγματική μάχη «θηρίων».

Δείτε το βίντεο:

Κάμερα κατέγραψε λιοντάρι να μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων! Ποιος κερδίζει;

Λιοντάρι μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων!

Τα δύο άγρια ζώα σε μια απίστευτη μάχη! Το Athensmagazine.gr, για ένα πρωί, σας έχει ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την φάση με μάχες, όπως εκείνη του λιονταριού με ανακόντα που σας καθήλωσε.

Αυτή είναι μια επική μάχη λιονταριού με τίγρη. Τί συμβαίνει όταν παλεύει ο απόλυτος δολοφόνος εναντίον του απόλυτου μαχητή;

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share