Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι ορμάει πάνω σε μια γυναίκα - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Βίντεο που ανατριχιάζει!

18 Απριλίου 2020 08:30
Λιοντάρι ορμάει πάνω σε μια γυναίκα - Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα λιοντάρι επιτέθηκε και τραυμάτισε 2 ανθρώπους στο Λοβλαντ, του Κολοράντο, στις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν μια γυναίκα. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω σοκάρει.

Μετά την μάχη ανάμεσα σε 15 λιοντάρια και 1 βουβάλι, θα σας παρουσιάσουμε μια επίθεση ενός άγριου ζώου, αλλά αυτή τη φορά σε ανθρώπους. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Loveland Reporter-Herald, πριν λίγο καιρό, αστυνομικοί της τοπικής αστυνομίας απάντησαν σε κλήσεις, για ένα λιοντάρι του βουνού που είχε χωθεί κάτω από τροχόσπιτο στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, το λιοντάρι τους επιτέθηκε, ορμώντας σε γυναίκα αστυνομικό. Η αστυνομικός πάλεψε με το λιοντάρι με γυμνά χέρια για να το διώξει από πάνω της. Ο συνάδερφός της έσπευσε σε βοήθεια και τελικά το λιοντάρι τράπηκε σε φυγή. Η μάχη καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό και δημοσιεύτηκε στα social media, με αποτέλεσμα να γίνει αμέσως viral.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτη μάχη: Ελέφαντας ισοπεδώνει 14 λιοντάρια

Δύσκολη μάχη. Εδώ στο Athensmagazine.gr έχετε αγαπήσει τα βίντεο με μάχες από το ζωϊκό βασίλειο, όπως η μάχη μέχρι θανάτου ενός λιοντάρι με ανακόντα.

Νικητής βγήκε ο χαριτωμένος ελέφαντας μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με 14 λιοντάρια. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, τα λιοντάρια του επιτίθονται και σκαρφαλώνουν ακόμη και πάνω του. Ο ελέφαντας με αρκετή προσπάθεια καταφέρνει να τα νικήσει και να τα διώξει από δίπλα του.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κάμερα κατέγραψε λιοντάρι να μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων! Ποιος κερδίζει;

Λιοντάρι μονομαχεί με τίγρη: Η μάχη των γιγάντων!

Τα δύο άγρια ζώα σε μια απίστευτη μάχη! Το Athensmagazine.gr, για ένα πρωί, σας έχει ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την φάση με μάχες, όπως εκείνη του λιονταριού με ανακόντα που σας καθήλωσε.

Αυτή είναι μια επική μάχη λιονταριού με τίγρη. Τί συμβαίνει όταν παλεύει ο απόλυτος δολοφόνος εναντίον του απόλυτου μαχητή;

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share