Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικοί βγάζουν "σηκωτό" από λεωφορείο έναν άντρα επειδή δεν φορούσε μάσκα

Αδιανόητο!

16 Απριλίου 2020 07:46
Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικοί βγάζουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όπου φαίνονται αστυνομικοί να βγάζουν "σηκωτό" έναν άντρα από ένα λεωφορείο επειδή δεν φορούσε προστατευτική μάσκα.

Όλοι θέλουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και να μην θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία των γύρω μας, αλλά κατά πόσο χρήσιμη μπορεί τελικά να φανεί μια μάσκα; Αυτοί οι αστυνομικοί, μάλλον πιστεύουν πως η χρήση της μάσκας είναι άκρως απαραίτητη και όποιον βλέπουν να μην την φορά είναι έτοιμοι να τον...κρεμάσουν! Στο ακόλουθο βίντεο φαίνεται αυτός ο άντρας να αρνείται να κατέβει από το λεωφορείο κι έτσι τέσσερις άντρες της αστυνομίας αποφασίζουν να τον κάνουν, όχι και με τον πιο... πολιτισμένο τρόπο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Αδιανόητο: Επιβάτης λεωφορείου επιτέθηκε στον διπλανό του με κλωτσιές γιατί έβηξε

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε αυτό το λεωφορείο αφού ένας επιβάτης επιτέθηκε κλωτσώντας τον διπλανό του γιατί τον άκουσε να βήχει!

Ο άντρας όπως όλοι καταλαβαίνουμε επηρεασμένος από όσα γίνονται με τον κορωνοϊό όταν άκουσε ότι κάποιος βήχει πανικοβλήθηκε και άρχισε να χτυπάει τον συνεπιβάτη του...

Το γεγονός συνέβη στη Λοφ της Ουκρανίας και σε αυτό το βίαιο βίντεο, οι επιβάτες άρχισαν το ξύλο

Ο επιθετικός τύπος αφού τον έδειρε του είπε να κατέβει από το λεωφορείο προφανώς όπως καταλαβαίνουμε επειδή φοβούνταν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο από το New York Post:

Την ίδια ώρα τα λεωφορεία της Αθήνας είναι γεμάτα!

Έπος: Έκαναν… μπουζούκια τα μπαλκόνια και χόρεψαν στη σκεπή!

Ένα επικό βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο Facebook και δείχνει… μια Ελλάδα άλλης εποχής, με μια ολόκληρη γειτονιά να μετατρέπει τα μπαλκόνια… σε μπουζούκια, χορεύοντας στη σκεπή.

Υπό τους ήχους του άσματος της Κατερίνας Κούκα «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ένας άνδρας χορεύει σε μία σκεπή και οι γείτονές του, από το μπαλκόνι τους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, του σφυρίζουν και του πετούν χαρτοπετσέτες. Δείτε και τη γιαγιά που... έβγαλε την κατσίκα της βόλτα.

Ο ίδιος ρίχνει ξέφρενο χορό, ενώ τον συνοδεύουν με χειροκρότημα από διπλανά μπαλκόνια.

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», γράφει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, το οποίο έχει ήδη μερικές χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share