Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο ποδηλάτης οδηγεί στο κέντρο της πόλης και φωνάζει αριθμούς - Ο λόγος; Απίστευτος!

Είναι κι αυτό μια λύση!

16 Απριλίου 2020 07:24
Αυτός ο ποδηλάτης οδηγεί στο κέντρο της πόλης και φωνάζει αριθμούς - Ο λόγος; Απίστευτος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γιατί μπορεί ένας ποδηλάτης να κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης και να φωνάζει αριθμούς; Όχι, δεν τρελάθηκε! Σκέφτηκε απλά έναν ιδιαίτερο τρόπο να ενημερώσει τους πολίτες για τους τυχερούς αριθμούς που κληρώθηκαν στο Bingo.

Ο κορωνοϊός "χτυπά αλύπητα" τη Βρετανία (δείτε εδώ τον τρομακτικό αριθμό θυμάτων), εν μέσω λοιπόν καραντίνας και γενικού lockdown στη χώρα αυτός ο νεαρός άντρας σκέφτηκε να κάνει κάτι να "σπάσει" τη ρουτίνα του και παράλληλα να βοηθήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους συμπολίτες του. Αφού λοιπόν ενημερώθηκε για τους τυχερούς αριθμούς του Bingo, είπε να μην τους κρατήσει μόνο για εκείνον αλλά να τους μοιραστεί και με τους γείτονες του. Πού ξέρεις μπορεί κάποιος να είναι ο τυχερός!

Δείτε εδώ το βίντεο με την... ιδιαίτερη ανακοίνωση:

Αυτό το αγοράκι έκανε ποδήλατο όταν ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα τοίχο... Μόλις δείτε τι του απέσπασε την προσοχή θα ξεκαρδιστείτε!

Αυτό το αγοράκι φαίνεται από μικρό πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο ευγενές φύλο και πως μεγαλώνοντας δεν θα μπορεί να αντισταθεί εύκολα στις θηλυκές υπάρξεις. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα αγοράκι σκορπά άφθονο γέλιο. Θυμάστε την αντίδραση που είχε ένας μπόμπιρας όταν είδε για πρώτη φορά χιόνι;

Ο πιτσιρικάς στο βίντεο που ακολουθεί πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατό του όταν συναντά στο δρόμο ένα βανάκι με τυπωμένη πάνω του μια "πιπεράτη" φωτογραφία.

Αφηρημένος λοιπόν και αφοσιωμένος στην φωτογραφία που του κίνησε το ενδιαφέρον έπεσε πάνω σε έναν τοίχο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτό και αν είναι κίνητρο: Εταιρεία προσφέρει μπόνους σε όποιον πηγαίνει στη δουλειά του με ποδήλατο!

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν
Ένα διαφορετικό κίνητρο για να στρέψει τους υπαλλήλους της στην ποδηλασία βρήκε μια διαφημιστική εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία.

Η εταιρεία με έδρα την πόλη Christchurch αποφάσισε να δώσει 5 δολάρια την ημέρα για όποιον υπάλληλο φτάνει στο χώρο εργασίας του κάνοντας πετάλι.

Όποιος υπάλληλος, δε, κάνει το ίδιο για πάνω από έξι μήνες, τότε το μπόνους θα διπλασιάζεται και θα φτάνει τα 10 δολάρια με το μπόνους να δίνεται συνολικά στο τέλος κάθε έτους.
«Για καιρό σκεφτόμουν πώς θα μπορούσα να κάνω και άλλους να αγαπήσουν το ποδήλατο. Τα χρήματτα είναι ξεκάθαρα ένα σαφές κίνητρο» δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Make Collective.

«Επειδή και εμένα μου αρέσει το ποδήλατο, πιστεύω ότι θα ωφελήσει την αποδοτικότητα. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου ότι φτάνω με μεγαλύτερη ενέργεια στη δουλειά καθώς το αίμα μου "κυλάει"» πρόσθεσε ο ίδιος.

Στην πρωτοβουλία έχουν ανταποκριθεί μέχρι στιγμής 5-6 υπάλληλοι καθώς αρκετοί διστάζουν επειδή στους χώρους εργασίας δεν υπάρχουν ντους για να πλυθούν αφού ιδρώσουν.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Make Collective πιστεύει ότι το μπόνους των εκατοντάδων δολαρίων στο τέλος κάθε χρόνου θα κάμψει όλες τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share