Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που "ράγισε" τα πατώματα!

Μοναδικός!

15 Απριλίου 2020 14:16
Το βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που αφήνουν ιστορία και κυρίως σε ζεϊμπέκικα, εδώ μπορείτε να δείτε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζεϊμπέκικα που χόρεψε γοητευτικός ηθοποιός και "γκρέμισε το πλατό".

Το "έθιμο" των ζεϊμπέκικων που μένουν αξέχαστα τίμησε και πριν λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Κρατερός Κατσούλης που μόλις άκουσε το τραγούδι "Μ' αεροπλάνα και βαπόρι" που ερμήνευε η Φωτεινή Βελεσιώτηου σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τα πατώματα να... "ραγίσουν".

Ο ηθοποιός χόρεψε ένα βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο που θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα πιάτα έπεφταν βροχή στα πόδια του.

Δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο:

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο που έκανε τον Πασχάλη Τερζή να παραμιλάει - Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

Το ζεϊμπέκικο είναι λεβέντικος χορός κι όταν ένας άντρας το χορεύει σωστά τότε σίγουρα θα αποθεωθεί. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κατάφερε και έκανε τον Πασχάλη Τερζή να παραμιλάει με τον χορό του.

Όταν σηκώθηκε να χορέψει στο πλατό της εκπομπής "Κοίτα τι Έκανες" δεν περίμεναν να δουν το πόσο καταπληκτικά χορεύει. Ο Πασχάλης Τερζής και ερμήνευε τα "Εννέα Όγδοα" ο γνωστός ηθοποιός μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός αποθεώνεται με το ζεϊμπέκικο του, αφού όπως θα δείτε εδώ, ένας ακόμα τους σάστισε όλους με τον βαρύ χορό του.

Δείτε εδώ το μοναδικό ζεϊμπέκικο:

Τα "έσπασε" όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το ζεϊμπέκικο και τα χιλιάδες views!

Έχετε δει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Τα... "έσπασε" όλα ο παρουσιαστής σε μία από τις παλαιότερες εκπομπές του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", έχει μετρήσει άπειρες εκπομπές. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ, -πριν κάποια χρόνια- ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε χορέψει ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα. Εκτός όμως, από τον βαρύ, αντρικό χορό, πρόσφατα χόρεψε και ένα τσιφτετέλι, μαζί με γνωστή Ελληνίδα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share