Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο τραγουδίστριας πάνω στο τσακίρ κέφι με τα 198.842 views

Άφησε ιστορία!

13 Απριλίου 2020 14:38
Το ζεϊμπέκικο τραγουδίστριας πάνω στο τσακίρ κέφι με τα 198.842 views
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι μόνο αντρικός χορός, μιας και είναι ο χορός της ψυχής. Μέσα από το ζεϊμπέκικο μπορεί να εκφραστεί ο καθένας, όπως και η τραγουδίστρια που δίνει την ψυχή της πάνω στον χορό! Το βίντεο στο Youtube έχει 198.842 προβολές.

Μετά το βαρύ ζεϊμπέκικο του γοητευτικού ηθοποιού, είδαμε μια πασίγνωστη Ελληνίδα να ξεχωρίζει με τον χορό της. Δεν είναι άλλη από την Άντζελα Δημητρίου, που έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για τις χορευτικές τις ικανότητες, πέρα από τις φωνητικές. Στο βίντεο, που χορεύει στην εκπομπή "Κοίτα τι έκανες", βλέπουμε να την αποθεώνουν και να δίνει κυριολεκτικά "ρέστα"!

Οι γυναικείες ζεϊμπεκιές είναι για λίγες. Είναι για όσες έχουν επαναστατικό πνεύμα, που δεν προσαρμόστηκε σε κανόνες, που τις πρόσταξαν. Είναι για όσες μπορούν να κρατήσουν το κεφάλι περήφανο σε μια στροφή της ζωής ή της μουσικής.

Δείτε το βίντεο:

Το απόλυτο αντρίκειο ζεϊμπέκικο της ελληνικής τηλεόρασης από παίκτη του Survivor!

Το ζεϊμπέκικο είναι βαρύς χορός και αντρικός κι όταν ένας άντρας ξέρει να το χορεύει τότε σίγουρα θα αποθεωθεί. Αυτό ακριβώς συνέβη και με το γνωστό ηθοποιό και πρώην παίκτη του Survivor όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ο λόγος φυσικά για τον Στέλιο Κρητικό, όπου σηκώθηκε να χορέψει και σείστηκε το πλατό. Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Δημήτρης Μπάσης και ερμήνευε τον "Παλιατζή" ο γνωστός ηθοποιός μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ. Στο ίδιο πλατό βρίσκονταν και άλλοι συμπαίκτες τους από το ριάλιτι επιβίωσης όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Στέλιος Κρητικός καταχειροκροτήθηκε και η πίστα γέμισε λουλούδια και όχι άδικα φυσικά μιας και μας έδειξε ένα...κρυφό του ταλέντο που πραγματικά δεν το είχαμε φανταστεί. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης του Survivor φιλοξενείται στο συγκεκριμένο πλατό και μας εκπλήσσει με τις χορευτικές του ικανότητες, δείτε εδώ την παίκτρια που αποκαλούσαν "παλτό" αλλά στο χορό...!

Δείτε εδώ το μοναδικό ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share