Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού: Διαβάζει αποσπάσματα από το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" στη γειτόνισσα του από το μπαλκόνι κι όλη η γειτονιά τον χειροκροτεί!

Συγκινητικό!

12 Απριλίου 2020 09:21
Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού: Διαβάζει αποσπάσματα από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μπαλκόνια στην εποχή του κορωνοϊού και της καραντίνας έχουν την τιμητική τους καθώς είναι η μόνη διέξοδος όλων των πολιτών. Συγκινητική ήταν λοιπόν η πράξη ενός σκηνοθέτη και συγγραφέα και μιας ηθοποιού που αποφάσισαν να δώσουν μια παράσταση από... απόσταση. Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη συγκινητική κίνηση από ένα μπαλκόνι, δείτε εδώ τι έκανε ένας τραγουδιστής από την Αρμενία.

Σε μια γειτονιά του Λονδίνου όπου οι δύο καλλιτέχνες μένουν απέναντι αποφάσισαν να διασκεδάσουν λίγο τους γείτονες τους με αποσπάσματα από το θρυλικό έργο του Σαίξπηρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα". Έτσι βγήκαν στα παράθυρα, και διάβασαν με σθένος και συγκίνηση το σημαντικότερο έργο που μιλάει για τον έρωτα προσπαθώντας κατά αυτόν τον τρόπο να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους συμπολίτες τους. Όπως ήταν αναμενόμενο στη λήξη αυτής της "ιδιαίτερης" παράστασης η γειτονιά τους καταχειροκρότησε.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο:

Έπος: Έκαναν… μπουζούκια τα μπαλκόνια και χόρεψαν στη σκεπή!

Ένα επικό βίντεο έχει κυκλοφορήσει στο Facebook και δείχνει… μια Ελλάδα άλλης εποχής, με μια ολόκληρη γειτονιά να μετατρέπει τα μπαλκόνια… σε μπουζούκια, χορεύοντας στη σκεπή.

Υπό τους ήχους του άσματος της Κατερίνας Κούκα «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο», ένας άνδρας χορεύει σε μία σκεπή και οι γείτονές του, από το μπαλκόνι τους, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, του σφυρίζουν και του πετούν χαρτοπετσέτες. Δείτε και τη γιαγιά που... έβγαλε την κατσίκα της βόλτα.

Ο ίδιος ρίχνει ξέφρενο χορό, ενώ τον συνοδεύουν με χειροκρότημα από διπλανά μπαλκόνια.

«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», γράφει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο, το οποίο έχει ήδη μερικές χιλιάδες like και κοινοποιήσεις.

Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!

Posted by Ηλίας Σκανατοβιτς on Saturday, March 28, 2020

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share