Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο κροκόδειλος βρήκε ευκαιρία και... πήρε τους δρόμους - Μόλις δείτε τον τελικό προορισμό του θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο!

10 Απριλίου 2020 08:00
Αυτός ο κροκόδειλος βρήκε ευκαιρία και... πήρε τους δρόμους - Μόλις δείτε τον τελικό προορισμό του θα μείνετε άφωνοι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο κροκόδειλος, με αφορμή την καραντίνα και την απαγόρευση κυκλοφορίας, είδε άδειους τους δρόμους και δεν κατάφερε να αντισταθεί... πήγε τη βόλτα του! Αυτό βέβαια, δεν ήταν το μόνο ζώο που εκμεταλλεύεται την καραντίνα για προσωπική του διασκέδαση, δείτε εδώ τι έκανε ένα κοπάδι από πρόβατα όταν το "έσκασε".

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε ένας άντρα στη νότια Καρολίνα όπου φαίνεται ξεκάθαρα ένας αλιγάτορας να διασχίζει αμέριμνος κεντρικό δρόμο και να κατευθύνεται προς ένα παλιό εγκαταλειμμένο πάρκο. Στην πορεία, μάλλον αλλάζει γνώμη και εντυπωσιάζεται από ένα... Χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Τι να ψάχνει άραγε αυτός ο κροκόδειλος;

Ζητείται θαρραλέος που θα απεγκλωβίσει αυτό τον κροκόδειλο από ένα λάστιχο που του σφήνωσε στο κεφάλι!

Άτυχος στάθηκε ένας κροκόδειλος όταν ένα λάστιχο μηχανής σφήνωσε στο λαιμό του με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή μια ολόκληρη επαρχιακή πόλη στην Ινδονησία να αναζητά τον θαρραλέο που θα καταφέρει να τον απεγκλωβίσει, με το αζημίωτο φυσικά! Εξάλλου δεν θεωρούνται και τα πιο φιλικά ζώα οι κροκόδειλοι, μην ξεχνάμε πως λίγο καιρό πριν ένας κροκόδειλος γράπωσε έναν πύθωνα στα σαγόνια του!

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Antara της Ινδονησίας, ο κροκόδειλος των 13 μέτρων κουβαλά μαζί του το αντικείμενο τουλάχιστον από το 2013, όταν και έκανε την εμφάνισή του στον ποταμό Παλού.

Ο κροκόδειλος επέζησε από τον σεισμό και το τσουνάμι που έπληξε την περιοχή το 2018, αλλά το ελαστικό δεν βγήκε ποτέ από τον λαιμό του.

Ο μεγαλύτερος φόβος αυτή την ώρα είναι μήπως το ζώο πνιγεί. Η Κεντρική Υπηρεσία Διατήρησης Φυσικών Πόρων της χώρας ανακοίνωσε πως ξεκινά διαγωνισμό ώστε να βρεθεί αυτός που θα σώσει το ερπετό.

«Θα δοθεί μια ανταμοιβή σε όποιον καταφέρει να το απελευθερώσει από τα δεσμά του», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Χασμούνι Χασμάρ, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες για την αμοιβή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν γίνει κι άλλες προσπάθειες για την αφαίρεση του ελαστικού. Το 2018 ο στρατιωτικός και ψαράς, Μουχάμαντ Πάντζι, έκανε μια απόπειρα χωρίς ωστόσο επιτυχία. Είχε προσπαθήσει να δελεάσει το ερπετό με ένα κομμάτι κρέας.

Αυτός ο κροκόδειλος κοιμάται όταν ξαφνικά τον πλησιάζει μια τίγρη. Η συνέχεια κόβει την ανάσα!

Κατά καιρούς έχουμε συναντήσει διάφορες μάχες ανάμεσα σε τιτάνες του ζωικού βασιλείου κι έχουμε καταλήξει πως από τα πιο "αιμοβόρικα" ζώα είναι ο κροκόδειλος. Οι κροκόδειλοι ωστόσο, έχουν αποδειχθεί και θαρραλέοι μιας και λίγο καιρό πριν το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει έναν κροκόδειλο που τα έβαλε με 30 ιπποπόταμους. Αυτή τη φορά όμως, το ερπετό το έπιασε μια τίγρης στον...ύπνο!

Ένας ασφαλής τρόπος να κρατήσει το φαγητό που κέρδισε ένας κροκόδειλος είναι στο στόμα του!
Το μεγάλο ερπετό αφού χορτάσει συχνά πέφτει για ύπνο αφού για τις καθημερινές του λειτουργίες καταναλώνει πολύ ενέργεια!
Αφήνοντας το φαγητό στα σαγόνια του ξέρει ότι δύσκολα κάποιος θα το κλέψει. Τι γίνεται όμως όταν ένα λιοντάρι η μια τίγρης πλησιάσει και δει το έτοιμο φαΐ;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share