Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτά τα νεογέννητα μωρά έχουν ζωγραφισμένες στις θερμοκοιτίδες τους κορώνες - Μόλις δείτε το λόγο θα "λιώσετε"!

Συγκινητικό!

10 Απριλίου 2020 07:39
Αυτά τα νεογέννητα μωρά έχουν ζωγραφισμένες στις θερμοκοιτίδες τους κορώνες - Μόλις δείτε το λόγο θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ενώ δεν είναι λίγος ο κόσμος που έχει χάσει τη ζωή του λόγω κορωνοϊού, μην ξεχνάμε και τις ευχάριστες στιγμές, μια εξ αυτών και η νέα ζωή.

Σε αυτή τη νέα ζωή λοιπόν, εναποθέτει τις ελπίδες του ένα μαιευτήριο στην Ταϋλάνδη και το δείχνει με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο. Ενώ αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια είναι έτοιμη να αντιμετωπίσουν τον κόσμο, γιατροί και νοσοκόμοι θέλησαν να τα προστατεύσουν αλλά, ταυτόχρονα να κάνουν τη διαδικασία λίγο πιο... στα μέτρα τους! Οι συγκινητικές στιγμές που μπορεί να βιώσεις κανείς μέσα σε ένα μαιευτήριο είναι πάμπολλες, δείτε εδώ το νεογέννητο μωρό που η στάση σου "ραγίζει καρδιές".

Αποφάσισαν λοιπόν, πάνω στις βρεφικές παιδικές μάσκες να ζωγραφίσουν μικρές κορώνες και να στέψουν τα μωρά βασιλιάδες κι βασίλισσες που κατάφεραν και αψήφησαν τον κορωνοϊό και παραμένουν αλώβητα.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Αυτή η μαμά αλλάζει πάνα στο μωρό της, όμως μετά από λίγο αυτό που συμβαίνει την κάνει να παγώσει

Αυτό που έπαθε αυτά η μαμά με το μωράκι της σίγουρα έχει συμβεί σε πολλές μανούλες αλλά πραγματικά το παρακάτω βίντεο δείχνει με χιουμοριστικό τρόπο αυτό το περιστατικό.

Μια μητέρα που αλλάζει το μωρό της πήρε μια απρόσμενη δύσοσμα έκπληξη από το μωρό της.

Καθώς η Ασία αλλάζει την πάνα του μωρού της, συναντά μια ξαφνική ''έκρηξη'' άσχημης μυροδιάς

Η Ασία ανασκουμπώνεται από την κακή μυρωδιά, και τελευταία στιγμή μπαίνει για να πιάσει τη μικρή Jada η αδερφή της!

Δυστυχώς είναι η μαμά δεν πρόλαβε με αποτέλεσμα να βρει ένα πραγματικό ''χάος'' πάνω στο πουκάμισό της.

Δείτε το αστείο βίντεο από την NewYork Post:

Δείτε ακόμα και αυτό το γλυκό περιστατικό με ένα μωράκι που δεν αφήνει από την αγκαλιά του την μητέρα του

Αυτός ο σκύλος κοιμάται πάντα δίπλα στο μωρό - Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια άτυπη "συμφωνία" έκανε μια μητέρα με το σκύλο της και του ζήτησε να προστατεύει καθημερινά το μωρό της. Από τη μέρα που το νεογέννητο μπήκε σπίτι το χαριτωμένο αυτό Χάσκι δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του και μάλιστα κοιμόταν πάντα στο πλευρό του.

Η μητέρα καθημερινά τραβούσε κι ένα βίντεο για να κρατήσει ως ανάμνηση το δυνατό δέσιμο που είχαν μωρό και σκύλος. Καθώς οι μήνες περνούσαν και το μωρό της μεγάλωνε, αποφάσισε να συλλέξει όλα τα βίντεο και να τα μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους. Το βίντεο έκανε το γύρο του κόσμου, έγινε viral και συγκινεί τους πάντες!

Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να λιώσετε:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν σκύλο να είναι τόσο τρυφερός και προστατευτικός απέναντι σε ένα μωρό, δείτε εδώ την αντίδραση ενός σκύλου όταν το νεογέννητο έφτασε στο σπίτι!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share