Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πεινασμένες τίγρεις σε ζωολογικό κήπο κατασπαράζουν ένα γαϊδουράκι - Το βίντεο προκαλεί τρόμο!

Ανατριχιαστικό!

8 Απριλίου 2020 07:23
Πεινασμένες τίγρεις σε ζωολογικό κήπο κατασπαράζουν ένα γαϊδουράκι - Το βίντεο προκαλεί τρόμο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει πεινασμένες τίγρεις να κατασπαράζουν ένα γαϊδουράκι ζωντανό. Το τρομακτικό δεν είναι η σφαγή του νεαρού ζώου μιας και ως γνωστόν οι τίγρεις δεν είναι και τα πιο φιλήσυχα ζώα και απλά ζουν με το ένστικτο της επιβίωσης. Αυτό που σοκάρει τους πάντες είναι ότι το γαϊδουράκι βρέθηκε στα δόντια των αιλουροειδών όταν οι φύλακες του ζωολογικού κήπου τους το έριξαν.

ΟΙ τίγρεις και γενικά τα αιλουροειδή επιβιώνουν βάσει ενστίκτου κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τίγρη να επιτίθεται σε ένα άλλο ζώο για να το φάει και να επιβιώσει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 9χρονη τίγρης δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία αιλουροειδών.

Το βίντεο αυτό κάνει το διαδικτύου και προκαλεί τρόμο σε όποιον το βλέπει, καθώς το άτυχο ζώο φαίνεται τρομοκρατημένο και ζει τραγικές στιγμές στα δόντια των άγριων αιλουροειδών.

Δείτε το τρομακτικό βίντεο εδώ:

Αυτή η τίγρης κατάφερε και "δραπέτευσε" - Μόλις δείτε πού βρέθηκε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Πώς θα σας φαινόταν εάν καθώς οδηγούσατε σε έναν κεντρικό δρόμο βλέπατε μπροστά σας μια... τίγρη; Σοκαριστικό ε; Αυτό ακριβώς έπαθε κι ένας άντρας στο Κατάρ!

Μια τίγρης εμφανίστηκε να κάνει βόλτες σε κεντρική λεωφόρο της Ντόχα στο Κατάρ. Κανείς δεν γνώριζε πώς και από που είχε δραπετεύσει το άγριο αιλουροειδές καθώς στο Κατάρ είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοια ζώα να φιλοξενούνται και ως κατοικίδια. Επόμενο ήταν οι περισσότεροι οδηγοί να τρομοκρατηθούν και να μην πλησιάσουν το άγριο ζώο με μόνη εξαίρεση αυτόν τον άντρα.

Ο άντρας αυτός λοιπόν προσπάθησε με κάποιο τρόπο να βγάλει την τίγρη που είχε μπει κάτω από ένα αυτοκίνητο και με ένα σχοινί κατάφερε και την απεγκλώβισε ενώ στην συνέχεια την μετέφερε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.

Το ζώο φαινόταν τρομαγμένο και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ιδιαίτερα φιλικό απέναντι στο διασώστη του και μάλιστα τον άφησε και να τη χαϊδέψει!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ζώο φαίνεται τόσο φιλικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα άντρας βούτηξε στο ποτάμι μαζί με μια τίγρη!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share