Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο 2χρονος μπόμπιρας κοιτάει με περιέργεια το προστατευτικό ασφαλείας στην πόρτα - Αυτό που έκανε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο!

8 Απριλίου 2020 07:00
Αυτός ο 2χρονος μπόμπιρας κοιτάει με περιέργεια το προστατευτικό ασφαλείας στην πόρτα - Αυτό που έκανε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ένα μωρό έρχεται στο σπίτι πολλά είναι αυτά που αλλάζουν, ειδικότερα όταν το μωράκι αρχίζει να περπατάει.Όλο το σπίτι γεμίζει προστατευτικά ασφαλείας, άλλα για τις γωνίες, άλλα για τις πρίζες και άλλα για τις πόρτες. Ένα τέτοιο προστατευτικό ασφαλείας στο πόμολο μιας πόρτας φάνηκε πολύ περίεργο σε ένα μωράκι και είπε να το... εξερευνήσει!

Τα μωρά έχουν μια μοναδική ιδιότητα να μας κάνουν να γελάμε με τα πιο απλά πράγματα κι αυτό γιατί μας φαίνονται ασυνήθιστα να τα βλέπουμε από έναν τόσο μικροσκοπικό άνθρωπο, δείτε εδώ τη στιγμή που ένα 3χρονο κοριτσάκι εξηγεί γιατί χτύπησε ένα συμμαθητή της και κάνει τους πάντες να ξεκαρδιστούν. Αυτός ο 2χρονος όμως εκτός από άφθονο γέλιο μας γέμισε και με μια απορία. Ποια είναι αυτή; Είναι όντως "ασφαλείας" αυτά τα προστατευτικά;

Στο βίντεο που ακολουθεί ένα 2χρονο αγοράκι αποδεικνύεται πολύ πιο δυνατό απ' ότι υπολόγιζε η μητέρα του. Από τότε, η μητέρα του ψάχνει κάποιον άλλο τρόπο για να βάλει εμπόδια ασφαλείας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Αυτό το αγοράκι έκανε ποδήλατο όταν ξαφνικά έπεσε πάνω σε ένα τοίχο... Μόλις δείτε τι του απέσπασε την προσοχή θα ξεκαρδιστείτε!

Αυτό το αγοράκι φαίνεται από μικρό πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στο ευγενές φύλο και πως μεγαλώνοντας δεν θα μπορεί να αντισταθεί εύκολα στις θηλυκές υπάρξεις. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ένα αγοράκι σκορπά άφθονο γέλιο. Θυμάστε την αντίδραση που είχε ένας μπόμπιρας όταν είδε για πρώτη φορά χιόνι;

Ο πιτσιρικάς στο βίντεο που ακολουθεί πηγαίνει βόλτα με το ποδήλατό του όταν συναντά στο δρόμο ένα βανάκι με τυπωμένη πάνω του μια "πιπεράτη" φωτογραφία.

Αφηρημένος λοιπόν και αφοσιωμένος στην φωτογραφία που του κίνησε το ενδιαφέρον έπεσε πάνω σε έναν τοίχο.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτό το αγοράκι πάτησε κατά λάθος ένα κοτόπουλο! Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα κι αυτό γιατί είναι αθώα και δεν σκέφτονται και πολύ την κάθε τους πράξη. Είναι πολλές οι πράξεις μικρών παιδιών που μας συγκινούν, όπως αυτή του 6χρονου που τάιζε τον παππού του.

Αυτό το αξιολάτρευτο 6χρονο αγοράκι από την Ινδία πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του το κοτόπουλο του γείτονά του.

Αμέσως, πήρε μαζί του όσα χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία του και το έτρεξε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτοπουλάκι στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με τον μικρό μπόμπιρα έχει πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 200.000 likes. Η γλυκιά του πράξη και η ευαισθησία της σκέψης του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share