Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά τα πρόβατα το έσκασαν και βρέθηκαν σε μια παιδική χαρά - Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο!

Απίστευτο!

7 Απριλίου 2020 16:41
Αυτά τα πρόβατα το έσκασαν και βρέθηκαν σε μια παιδική χαρά - Αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα κοπάδι από πρόβατα το έσκασε και βρέθηκε μέσα σε μια παιδική χαρά κι ενώ όλοι περίμεναν πως εισέβαλαν για να "κατασπαράξουν" το γκαζόν και οποιοδήποτε φυτό βρισκόταν στο διάβα τους εκείνα εξέπληξαν τους πάντες. Η αλήθεια είναι πως τα πρόβατα έχουν την τάση να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές με τα καμώματα τους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα ατίθασο πρόβατο δεν ήθελε να κουρευτεί για έξι ολόκληρα χρόνια.

Τα χαριτωμένα πρόβατα βρήκαν ευκαιρία τώρα που ο κόσμος αποφεύγει τις εξόδους και τις εξορμήσεις σε πάρκα και λοιπούς εξωτερικούς χώρους και διασκέδασαν με την ψυχή τους κάνοντας με τις ώρες γύρω - γύρω. Το βίντεο που κατέγραψε και ανέβασε στο διαδίκτυο ένας περαστικός έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες και αυτά τα πρόβατα... διάσημα!

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Γνωρίστε τον Μάρλεϊ, το πρόβατο που πιστεύει πως είναι σκύλος! (video)

Viral έχει γίνει ένα πρόβατο από την Αγγλία που τον λένε Μάρλεϊ καθώς νομίζει ότι είναι σκύλος.

Αυτό το χαριτωμένο πρόβατο πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται σαν πρόβατο. Δεν του αρέσει το κρύο, ο αέρας και η βροχή. Επίσης, δεν του αρέσει να τρώει χορτάρι.

Μεγάλωσε δίπλα σε ένα λαμπραντόρ και έχει αποκτήσει όλες τις συνήθειες ενός σκύλου. Πηγαίνει βόλτα με λουρί, τρώει από μπολ σκύλου και του αρέσει να κοιμάται πάνω σε μαξιλάρι.

Όταν ο Μάρλεϊ έμεινε ορφανός, τον υιοθέτησε μια οικογένεια και στο σπίτι έγινε καλύτερός φίλος με τον σκύλο, τον Τζες.

Σήμερα είναι έξι μηνών και χρειάζεται μαθήματα από το αφεντικό του Ali Vaughan για να συμπεριφέρεται σαν πρόβατο.

Οπως ήταν αναμενόμενο ο Μάρλεϊ έγινε viral και θέμα στον διεθνή Τύπο.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

Το είδαμε κι αυτό: Ένας βοσκός ισχυρίζεται πως ένα πρόβατο γέννησε σκυλάκι! (photo)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φήμη ενός βοσκού από την Κίνα ο οποίος ισχυρίζεται πως ένα πρόβατο έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο… σκυλάκι!
Ο λόγος για τον Liu Naiying ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ένα σύγχρονο θαύμα. Παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν εξηγείται με τη λογική, ο Κινέζος βοσκός υποστηρίζει πως βρήκε το προβατάκι-κουτάβι βρέθηκε σε ένα από τα χωράφια του λίγο μετά τη γέννησή του.

"Έβοσκα τα πρόβατα και είδα ένα να γλύφει το νεογέννητο αρνάκι στο λιβάδι. Όταν πλησίασα για να το δω σοκαρίστηκα γιατί ήταν κάτι ανάμεσα σε πρόβατο και σκύλο", είπε ο Liu.

Όπως είπε, την τελευταία 20ετία που ασχολείται με την κτηνοτροφία, δεν έχει ξαναδεί τέτοιο πλάσμα. Ενώ έχει τρίχωμα αρνιού, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν σε κουτάβι. Οι ειδικοί είναι κατηγορηματικοί αφού είναι αφύσικο έως αδύνατο να γεννηθεί ένα κουτάβι από πρόβατο αλλά ο Κινέζος δεν ακούει τίποτα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share