Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Ο ξεπεσμός των social media στην εποχή του κορωνοϊού"

"Συνταγές μαγειρικής από μπουζουκόβιες που ΑΝΑΘΕΜΑ κι αν τρώνε αυτά που φτιάχνουν"

7 Απριλίου 2020 11:48
Τάσος Δούσης:
Από Τάσος Δούσης

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τον ξεπεσμό των social media που επικρατεί στην εποχή του κορωνοϊού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης πρόσφατα αποκάλυψε το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει από τον... εγκλεισμό στο σπίτι και τώρα ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει να μπει απ' όλους ένα μέτρο σχετικά με τα social media.

"Δεν καταλαβαίνω την "ανάγκη" μερικών ανθρώπων, να δείξουν πως υπάρχουν αναρτώντας ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Συνταγές μαγειρικής από μπουζουκόβιες που ΑΝΑΘΕΜΑ κι αν τρώνε αυτά που φτιάχνουν", ήταν μερικά από τα λόγια του Τάσου Δούση.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή του στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Το κράτος σας έχει με 0% φορολογία και εσείς δώσατε για τον κορωνοϊό μόνο..."

Μια άκρως ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και την οικονομική ενίσχυση του κράτους!

Στη συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει το 50% του μισθού του ίδιου και των βουλευτών του στην μάχη κατά του φονικού ιού, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση από τους "έχοντες"!

Με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα πρέπει, πέρα από τους πολίτες, να συνειδητοποιηθούν και οι "πλούσιοι" και να "ανοίξουν" τους κουμπαράδες τους για να βοηθήσουν την κατάσταση. Ο τόπος έχει ανάγκη κάθε δυνατή βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε την άποψη του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share