Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Αυτός ο άνδρας κάνει ασκήσεις γυμναστικής μπροστά στον παπαγάλο του - Η αντίδραση του πτηνού θα σας κάνει να "κλάψετε"!

Απίστευτο!

7 Απριλίου 2020 07:13
Αυτός ο άνδρας κάνει ασκήσεις γυμναστικής μπροστά στον παπαγάλο του - Η αντίδραση του πτηνού θα σας κάνει να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί είναι αυτοί που εν μέσω καραντίνας αποφάσισαν να αλλάξουν συνήθειες. Έτσι και αυτός ο άνδρας αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και να αλλάξει το σώμα του. Κάτι τέτοιο όμως χρειάζεται και υποστήριξη από τους δικούς σου, μάλλον όμως κάποιος είχε αντίθετη γνώμη.

Ασκήσεις γυμναστικής κάνει λοιπόν στο σαλόνι του δίπλα από το κλουβί του παπαγάλου του. Κι όσο εκείνος παιδεύεται και προσπαθεί να κάνει σωστά το πρόγραμμά του ο παπαγάλος του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Μάλλον κάτι του φαίνεται ιδιαίτερα περίεργα και αστείο ή πολύ απλά ούτε εκείνος δεν πιστεύει στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη του.

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παπαγάλος "ρίχνει" το διαδίκτυο, δείτε εδώ τον παπαγάλο που η ιδιοκτήτρια του τον βάζει να τραγουδά όπερα.

Αυτός ο παπαγάλος ταΐζει πατάτες τον σκύλο - αδερφό του...Θα λιώσετε όταν το δείτε!

Αυτός ο παπαγάλος δίνει στον αδερφό του, τον σκύλο, να δοκιμάσει μερικές πατάτες. Θα λιώσετε όταν δείτε το βίντεο!

Πόσο συχνά βλέπουμε έναν παπαγάλο να ταΐζει στο στόμα με πατάτες έναν σκύλο; Οι σκύλοι μπορούν να φάνε πραγματικά ότι τους δώσεις, ακόμα και μια ολοκληρη γαλοπούλα, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες!

Είναι κάτι ασυνήθιστο όμως και τόσο αξιολάτρευτο παράλληλα και σίγουρα θα σου φτιάξει την μέρα με το που θα το δεις.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο με τον παπαγάλο και την γάτα που έγινε viral! Δείτε τι της έκανε! (Βίντεο)

Η γάτα κοιμάται πάνω στον καναπέ. Ο παπαγάλος κάθεται από πάνω της με τα κοφτερά του νύχια και την παρατηρεί... Κανένας δεν μπορεί να προδικάσει αυτό που θα συμβεί!Τι γίνεται όταν ο παπαγάλος θέλει να ακουμπήσει την γάτα που κοιμάται; Δες το βίντεο που έγινε viral!

Τι να σκέφτεται άραγε ο παπαγάλος όταν βλέπει την γάτα να κοιμάται; 'Ισως μια απόπειρα δολοφονίας με τα γαμψά του νύχια..ίσως απλά να ήθελε να την χαιδέψει! Κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του..

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share