Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια νοσηλεύτρια επιστρέφει σπίτι της αργά το βράδυ - Μόλις δείτε πώς την υποδέχεται η οικογένειά της θα δακρύσετε!

Συγκινητικό!

6 Απριλίου 2020 08:10
Μια νοσηλεύτρια επιστρέφει σπίτι της αργά το βράδυ - Μόλις δείτε πώς την υποδέχεται η οικογένειά της θα δακρύσετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι νοσηλευτές και οι γιατροί σε όλο τον κόσμο είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο απ' όλους αλλά και οι πραγματικοί ήρωες. Είναι εκείνοι που δουλεύουν ώρες ατελείωτες μακριά από την οικογένεια τους, πλήρως εκτεθειμένοι στον φονικό ιό κι όμως παραμένουν εκεί για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Έτσι ακριβώς υποδέχεται και μια οικογένεια τη μητέρα του σπιτιού που εργάζεται σαν νοσηλεύτρια, σαν να επέστρεψε ένας πραγματικός ήρωας. Κι αυτή η υποδοχή δεν έγινε μόνο μια φόρα, όπως εμείς χειροκροτήσαμε ένα βράδυ από τα μπαλκόνια μας όλο το ιατρικό προσωπικό για να δείξουμε το σεβασμό μας, σε αυτή την οικογένεια η διθυραμβική υποδοχή είναι καθημερινή υπόθεση. Μιας και με αυτό τον τρόπο εμψυχώνουν τη μητέρα τους, τη στηρίζουν και της δίνουν δύναμη.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο:

Γιατρός ξεσπάει σε δάκρυα όταν το παιδί του τρέχει προς την αγκαλιά του - Ραγίζει καρδιές το βίντεο

Καθώς ο αγώνας συνεχίζει για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, όλο και περισσότερες ιστορίες εξέρχονται από το αδιανόητο σωματικό και διανοητικό φόρτο που αναλαμβάνουν οι γιατροί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Και τώρα ένα βίντεο δείχνει έναν γιατρό που ξεσπάει στα δάκρυα αφού έπρεπε να απομακρυνθεί από το γιο του, για φόβο να μεταβιβάσει τη θανατηφόρα ασθένεια.

Ο δρ Νάσσερ Αλί Αλ Σχαχράμι, από τη Σαουδική Αραβία, επέστρεψε στο σπίτι του από το νοσοκομείο King Salman στο Ριάντ, όταν το μικρό αγόρι έτρεξε προς το μέρος του με τα χέρια του ανοιχτά.

Στο κλιπ, ο γιατρός που βρίσκεται ακόμα με την στολή του, βάζει τα χέρια του έξω και λέει, «όχι, όχι», πριν σκύψει κάτω σκουπίζοντας δάκρυα από τα μάτια του.

Μιλώντας στη σαουδική εφημερίδα Okaz, δήλωσε: "Ο σκοπός του κλιπ ήταν να ενημερωθούν οι πολίτες και οι κάτοικοι για τους κινδύνους του κορωναϊού και να συμμορφωθούν με τις ρυθμίσεις και τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας".

Ο Δρ Aλ Σχαχράμι συνέχισε να εξηγεί πώς αυτός και άλλοι επαγγελματίες υγείας έπρεπε να δημιουργήσουν νέες συνήθειες για να τους σταματήσουν να μεταδίδουν τη θανατηφόρα ασθένεια στην οικογένειά τους.

Πρόσθεσε: «Όλοι οι συνάδελφοι πρέπει να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους μέχρι να πλύνουν τα χέρια τους και να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις».

Στις 29 Μαρτίου, ανακοινώθηκε ότι ένας χειρούργος είχε πεθάνει μετά τη σύλληψη του Covid-19. Και ενώ άνθρωποι σαν αυτόν προσπαθούν να περάσουν το σωστό μήνυμα μέσω από τα βίντεο τους, άλλοι καταγράφονται να κάνουν αποτρόπαιες πράξεις μέσα σε αυτές τις δύσκολες ημέρες, και να επιταχύνουν την μετάδοσή του ιού, όπως θα δείτε εδώ.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share