Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μητέρα βάζει κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί τα 3χρονα δίδυμα μωρά της - Αυτό που διαπιστώνει στη συνέχεια... (Video)

Σοκ!

5 Απριλίου 2020 17:38
Μητέρα βάζει κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί τα 3χρονα δίδυμα μωρά της - Αυτό που διαπιστώνει στη συνέχεια... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί τα 3χρονα δίδυμα μωρά της. Το περιστατικό έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν μία μητέρα τριών παιδιών, πήρε το μικρότερο για να το κοιμίσει και άφησε τα 3χρονα δίδυμά της μόνα τους στο δωμάτιό τους. Ενώ, μια γυναίκα πήγε να ξυπνήσει το κατοικίδιο της και το κατέγραψε με κάμερα. Όταν δείτε τι κρύβεται κάτω από το χέρι της θα "παγώσετε'

Λίγο αργότερα παρατήρησε από την εσωτερική κάμερα παρακολούθησης το απολαυστικό παιχνίδι και την τρομερή συζήτηση που είχαν τα δύο μικρά παιδιά, προκαλώντας πολλά γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Ένας νοσοκόμος πλησίασε αυτή την γιαγιά λίγο πριν πεθάνει - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας ανατριχιάσει

Όσοι δουλεύουν σε γηροκομεία, περιμένουμε να είναι εκπαιδευμένοι ώστε να προσέχουν και να φροντίζουν τους ανθρώπους μας. Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα όταν ένας νοσοκόμος πλησίασε την ετοιμοθάνατη γιαγιά θα σας ανοίξει τα μάτια.

Ανά καιρούς, έχουμε ακούσει φρικιαστικές ιστορίες για ανθρώπους που κακοποιήθηκαν σε τέτοια μέρη, σαν αυτό εδώ, αλλά ελπίζουμε να είναι μεμονωμένα περιστατικά.

Είναι εξάλλου σύνηθες να ακούμε μόνο τα άσχημα νέα στις ειδήσεις. Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε το κακό έργο λίγων, να καταστρέψει και να δυσφημίσει το καταπληκτικό έργο που η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων κάνει κάθε μέρα.

Στη Νοσηλευτική κλινική Austinburg & Rehab Center στο Austinburg του Οχάιο, ένας νοσοκόμος, ο Τζος Γουντγουάρντ, μόλις είδε μία ασθενή, τη Μάρι Ρέντμοντ , αμέσως αναγνώρισε ποια ήταν. Ήταν η δασκάλα του, που του είχε μάθει να παίζει πιάνο όταν ήταν μικρός. Ο Τζος δεν μπορούσε πραγματικά να το πιστέψει. Γι’ αυτό, θέλησε να κάνει κάτι γι’ αυτήν…

Δείτε τη συγκινητική σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share