Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

35χρονη γυναίκα χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" όλο το Youtube

Χορεύει καταπληκτικά!

5 Απριλίου 2020 15:06
35χρονη γυναίκα χόρεψε τσιφτετέλι και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο βίντεο ανακαλύψαμε στο Υoutube, με μια γυναίκα να χορεύει τούρκικο τσιφτετέλι. Άφησε τους πάντες άφωνους.

Μετά την γυναίκα που "τρέλανε" την ελληνική τηλεόραση με το τσιφτετέλι της (δείτε εδώ το βίντεο με τον χορό της), βρήκαμε ένα βίντεο με μια γυναίκα, η οποία χορεύει τούρκικο τσιφτετέλι στην Πέτρα Λέσβου.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, αφού ξεκίνησε ο χορός, μια γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι που καθόταν, και ξεκίνησε να χορεύει, ενώ μάλιστα στη συνέχεια την ακολούθησε και μια άλλη κοπέλα.

Δείτε το βίντεο:

Ζαλίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι - Δεν πίστευε στα μάτια του

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι! Ποια ήταν η κυρία που εντυπωσίασε με τον χορό της;

Ο λόγος για την... Ειρήνη Κολιδά. H Ειρήνη Κολιδά, πριν περίπου δύο χρόνια είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Η πρώην παίκτρια του Survivor, ξεσήκωσε τους πάντες με το τσιφτετέλι της, ακόμα και τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος χόρεψε μαζί της ένα τρομερό τσιφτετέλι.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον παρουσιαστή να χορεύει. Συγκεκριμένα, πριν καιρό, μας άφησε άφωνους, αφού χόρεψε "καυτό" τσιφτετέλι με γνωστή Ελληνίδα.

Τσιφτετέλι φωτιά: Πασίγνωστη Ελληνίδα "τρέλανε" τους πάντες με τον χορό της

Πασίγνωστη Ελληνίδα, ραδιοφωνικός παραγωγός, "έβαλε" φωτιά με το τσιφτετέλι της και "τρέλανε" όλο το πλατό. Ο λόγος για την...

Ράνια Κωστάκη!

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, είχε βρεθεί καλεσμένη στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Την ώρα λοιπόν, που τραγουδούσε τσιφτετέλια ο Δημήτρης Μπάσης, πολλές Ελληνίδες κυρίες, σηκώθηκαν για να χορέψουν. Ανάμεσά τους και η Ράνια Κωστάκη, η οποία άφησε τον ανδρικό πληθυσμό άφωνο.

Δείτε την ραδιοφωνικό παραγωγό να χορεύει στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός όμως, από την Ράνια Κωστάκη, δείτε εδώ μια δίμετρη καλλονή που "αναστάτωσε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον χορό της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share