Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αξέχαστο τσιφτετέλι: Αυτή η γυναίκα «τρέλανε» την ελληνική τηλεόραση

Το βίντεο έχει 178.293 προβολές!

4 Απριλίου 2020 15:00
Αξέχαστο τσιφτετέλι: Αυτή η γυναίκα «τρέλανε» την ελληνική τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το τσιφτετέλι που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση! Γυναίκα τρελαίνει τους πάντες με τον χορό της!

Μετά το αξέχαστο κολασμένο τσιφτετέλι από πασίγνωστη Ελληνίδα στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", το μάτι μας "έπεσε" σε ένα τσιφτετέλι από την επιτυχημένη εκπομπή της Σεμίνας Διγενή, "Κοίτα τι έκανες". Μια εκπομπή που καθήλωσε το ελληνικό κοινό για αρκετό καιρό!

Η γυναίκα με το ροζ, λοιπόν, σηκώθηκε και χόρεψε το τσιφτετέλι που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, από την αρχή μέχρι το τέλος, και η αλήθεια είναι ότι καταχειροκροτήθηκε!

Δείτε και μόνοι σας:

Ζαλίστηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι - Δεν πίστευε στα μάτια του

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αυτό το τσιφτετέλι! Ποια ήταν η κυρία που εντυπωσίασε με τον χορό της;

Ο λόγος για την... Ειρήνη Κολιδά. H Ειρήνη Κολιδά, πριν περίπου δύο χρόνια είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Η πρώην παίκτρια του Survivor, ξεσήκωσε τους πάντες με το τσιφτετέλι της, ακόμα και τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο οποίος χόρεψε μαζί της ένα τρομερό τσιφτετέλι.

Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον παρουσιαστή να χορεύει. Συγκεκριμένα, πριν καιρό, μας άφησε άφωνους, αφού χόρεψε "καυτό" τσιφτετέλι με γνωστή Ελληνίδα.

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share