Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η κοιλιά της 34χρονης μητέρας συνέχισε να μεγαλώνει και μετά την καισαρική - Θα φρικάρετε με αυτό που είδαν

Δεν πάει το μυαλό σας

4 Απριλίου 2020 13:17
Η κοιλιά της 34χρονης μητέρας συνέχισε να μεγαλώνει και μετά την καισαρική - Θα φρικάρετε με αυτό που είδαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 34χρονη μετά από την γέννα συνειδητοποίησε ότι η κοιλιά της συνέχισε να μεγαλώνει. Τότε οι γιατροί κατάλαβαν το λάθος που είχαν κάνει.

Η 34χρονη Γιούλια Σελίνα από την Αγία Πετρούπολη ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό το δεύτερο παιδί της. Οι γιατροί όμως σύντομα κατάλαβαν ότι το μωρό βρισκόταν σε δύσκολη στάση, έτσι αποφάσισαν ότι το καλύτερο θα ήταν να κάνουν καισαρική. Αλλά δεν ήξεραν τότε ότι αυτό παραλίγο να κοστίσει την ζωή της Γιούλια!

Μόλις γεννήθηκε η κόρη της, η Γιούλια άρχισε να αισθάνεται χειρότερα: «Η κοιλιά μου άρχισε να πρήζεται. Γινόταν όλο και μεγαλύτερη, λες και ήμουν 9 μηνών έγκυος. Κάθε κίνηση μου προκαλούσε απίστευτο πόνο.

Αρχικά νόμιζα ότι ήταν φυσιολογική αντίδραση στην επέμβαση», είπε η Γιούλια, «αλλά μετά δεν μπορούσα καν να καθίσω. Ο πόνος με έκανε να ουρλιάζω.» Η κατάσταση έγινε πολύ σοβαρή, αλλά οι γιατροί επέμεναν ότι ήταν φυσιολογική αντίδραση στην καισαρική.

«Κατάλαβα ότι αν περίμενα κι άλλο να με βοηθήσουν οι γιατροί, τα παιδιά μου δεν θα είχαν μητέρα», θυμάται. 24 ώρες αργότερα την πήγαν να κάνει επείγουσα επέμβαση… Οι χειρούργοι της αφαίρεσαν πάνω από 2,5 λίτρα πύον από την κοιλιά και ένα ιατρικό σεντόνι! Είχε μείνει μέσα της από την γέννηση της Ντίνα!

«Προσπαθώ, θέλω να συγχωρήσω και να δικαιολογήσω αυτούς που μου το έκαναν αυτό, αλλά μετά σκέφτομαι ότι η οικογένεια μου θα με έχανε για πάντα. Θέλω να το διευθετήσω με πολιτισμένο τρόπο», λέει.

Οι δικηγόροι βοηθάνε την Γιούλια και την οικογένεια της να κάνουν μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για να αποτρέψουν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. Ένα ακόμα σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε γέννα είναι και αυτό εδώ, που σημαίνει ότι γίνονται πολλά λάθη στα νοσοκομεία.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share