Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Νικάμε τον κορωνοϊό, χάνουμε στην ενδοοικογενειακή βία": Έκκληση από τον Τάσο Δούση στον Πρωθυπουργό!

"Χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ έναν..."

3 Απριλίου 2020 17:48
Από Τάσος Δούσης

Μπορεί η Ελλάδα να τα καταφέρνει καλύτερα στη μάχη με τον κορωνοϊό σε σχέση με άλλες χώρες, ωστόσο άλλο είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει, όπως αποκάλυψε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στα φαινόμενα της ενδοοικογενειακής βίας, τα οποία τώρα με τον εγκλεισμό στα σπίτια έχουν γίνει πολύ πιο συχνά! Ο Τάσος Δούσης λοιπόν κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να δοθεί εδώ και τώρα μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει πολλά ελληνικά νοικοκυριά!

Χρειαζόμαστε ΤΩΡΑ έναν τετραψήφιο πανελλαδικής εμβέλειας από το κράτος! Δεν πρέπει να αφήσουμε αβοήθητα αυτά τα πλάσματα.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Το κράτος σας έχει με 0% φορολογία και εσείς δώσατε για τον κορωνοϊό μόνο..."

Μια άκρως ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και την οικονομική ενίσχυση του κράτους!

Στη συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει το 50% του μισθού του ίδιου και των βουλευτών του στην μάχη κατά του φονικού ιού, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση από τους "έχοντες"!

Με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα πρέπει, πέρα από τους πολίτες, να συνειδητοποιηθούν και οι "πλούσιοι" και να "ανοίξουν" τους κουμπαράδες τους για να βοηθήσουν την κατάσταση. Ο τόπος έχει ανάγκη κάθε δυνατή βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε την άποψη του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share