Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Αυτή η τίγρης κατάφερε και "δραπέτευσε" - Μόλις δείτε πού βρέθηκε θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

3 Απριλίου 2020 07:45
Αυτή η τίγρης κατάφερε και
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πώς θα σας φαινόταν εάν καθώς οδηγούσατε σε έναν κεντρικό δρόμο βλέπατε μπροστά σας μια... τίγρη; Σοκαριστικό ε; Αυτό ακριβώς έπαθε κι ένας άντρας στο Κατάρ!

Μια τίγρης εμφανίστηκε να κάνει βόλτες σε κεντρική λεωφόρο της Ντόχα στο Κατάρ. Κανείς δεν γνώριζε πώς και από που είχε δραπετεύσει το άγριο αιλουροειδές καθώς στο Κατάρ είναι συνηθισμένο φαινόμενο τέτοια ζώα να φιλοξενούνται και ως κατοικίδια. Επόμενο ήταν οι περισσότεροι οδηγοί να τρομοκρατηθούν και να μην πλησιάσουν το άγριο ζώο με μόνη εξαίρεση αυτόν τον άντρα.

Ο άντρας αυτός λοιπόν προσπάθησε με κάποιο τρόπο να βγάλει την τίγρη που είχε μπει κάτω από ένα αυτοκίνητο και με ένα σχοινί κατάφερε και την απεγκλώβισε ενώ στην συνέχεια την μετέφερε στην άκρη του αυτοκινητόδρομου προς αποφυγήν κάποιου ατυχήματος.

Το ζώο φαινόταν τρομαγμένο και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που ήταν ιδιαίτερα φιλικό απέναντι στο διασώστη του και μάλιστα τον άφησε και να τη χαϊδέψει!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο ζώο φαίνεται τόσο φιλικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα άντρας βούτηξε στο ποτάμι μαζί με μια τίγρη!

Έβαλαν μια ψεύτικη τίγρη απέναντι από ένα γερμανικό ποιμενικό - Αυτό που έκανε θα σας εκπλήξει!

Ο Γερμανικός ποιμενικός φημίζεται για την εξυπνάδα του, αν και κάποιες φορές σαν αυτή μας χαρίζει στιγμές γέλιου. Αυτό που έκανε όταν συνάντησε μια ψεύτικη τίγρη θα σας φτιάξει την ημέρα.

Παρόλα αυτά, ο αξιαγάπητος Γερμανικός Ποιμενικός που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θα λέγαμε ότι έχει το παραπάνω χαρακτηριστικό, αφού φοβάται μια… λούτρινη τίγρη.

Η «συνάντηση» έγινε σε κουζίνα με τον σκύλο να τρομάζει και να απομακρύνεται γαβγίζοντας. Αφού δεν βλέπει καμία αντίδραση από την «τίγρη», πλησιάζει με αργά φοβισμένα βήματα για να δει από κοντά περί τίνος πρόκειται και τι ακριβώς συμβαίνει με το ζώο που βρίσκεται στην απέναντί του.

Το αφεντικό του σκύλου, προκαλεί τον Γερμανικό Ποιμενικό, πλησιάζοντας το λούτρινο και χαϊδεύοντάς το. Ο σκύλος αφού αναθαρρεύει, πλησιάζει ξανά την τίγρη, τραβώντας τη με τα δόντια του. Κάθε φορά, όμως που την τραβάει κι εκείνη κουνιέται, ο σκύλος τρομάζει και εξαφανίζεται μέχρι να την «ενοχλήσει» ξανά.

Ακόμα ένα αστείο περιστατικό με σκύλο μπορείτε να δείτε εδώ, αν και στην αρχή μπορεί να σας τρομοκρατήσει λίγο, όπως συνέβη και με τους ιδιοκτήτες του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share