Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πιο γλυκιά "επίθεση": Αυτός ο σκύλος περικυκλώνεται από...

Αξιολάτρευτο!

3 Απριλίου 2020 07:27
Η πιο γλυκιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι σκύλοι είναι αξιολάτρευτα και πανέξυπνα ζώα και η κατανόησή τους και η τρυφερότητα τους είναι τα "προσόντα" που τα καθιστούν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Ένα αξιολάτρευτο βίντεο βρήκαμε κι εμείς όπου όσοι λατρεύουν τα σκυλιά δεν θα σταματήσουν να βλέπουν ξανά και ξανά. Ο 4χρονος Γουίνστον, ένας σκύλος από τον Καναδά δέχτηκε την πιο γλυκιά "επίθεση" από... ένα κοπάδι κουτάβια!

Τα χαριτωμένα κουτάβια προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν την προσοχή του και να τον πείσουν να παίξει μαζί τους μα εκείνος θέλει απλά να... ξεφύγει! Το βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου και κάνει τους πάντες να "λιώνουν" στο θέαμά του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αντίδραση ενός σκύλου είναι χαριτωμένη και ξεκαρδιστική, δείτε εδώ τι συμβαίνει όταν ένας σκύλος προσπαθεί να παίξει κρυφτό!

Αυτός ο σκυλάκος μεταφέρει τρόφιμα στους γείτονες της περιοχής - Θα συγκινηθείτε με τον λόγο

Αυτός ο σκύλος παραδίδει τρόφιμα σε γείτονες που βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους στο Κολοράντο. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr

Ένα σκυλί - αναμφισβήτητα το καλύτερο από όλα - παραδίδει φαγητό στους γείτονές του κατά τη διάρκεια της αυτο-απομόνωσης. Και δεν είναι το μόνο που βοηθάει το αφεντικό του, αφού όπως θα δείτε εδώ, μπορούν να κάνουν πολλές συγκινητικές πράξεις.

Η Σάνι, ένα γκόλντεν ριτρίβερ από το Κολοράντο των Η.Π.Α., φέρνει τόσο την χαρά όσο και τα ψώνια στους γείτονές του που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης λόγω του κορονοϊού.

Η ιδιοκτήτρια της, Κάρεν Εβελέθ, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον τετράποδο φίλο της ως τρόπο να βοηθήσει τον γείτονα της για εδώ και δέκα χρόνια, την Ρενέ Χέλμαν

Η Ρενέ έχει υποκείμενα αναπνευστικά προβλήματα, γι 'αυτό πρέπει να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Αυτό έχει καταστήσει κατανοητά δύσκολο για την Ρενέ να πάει στα καταστήματα όπως συνήθως.

Έτσι, είναι ένας καλός γείτονας, η Κάρεν αποφάσισε να κάνει τα ψώνια της γι 'αυτήν με τη βοήθεια της Σάνι.

Η Σάνι περνάει τώρα στην πόρτα της Ρενέ , συλλέγει τη λίστα αγορών της και την δίνει στην Karen. Στη συνέχεια, κατά την επιστροφή από τα καταστήματα, η Σάνι πάει τα ψώνια της Ρενέ σε αυτήν - και φυσικά παίρνει κάποια καλά "δωράκια" από την Ρενέ μετά την διαδικασία.

Σκυλάκι έπαθε θλάση στην ουρά του από την χαρά του που όλοι είναι στο σπίτι λόγω...κορωνοϊού

Τα σκυλιά αντιμετωπίζουν άνευ προηγουμένου επίπεδα προσοχής καθώς οι άνθρωποι παντού απομονώνονται στο σπίτι λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, μπορούν να έχουν έναν τραυματισμό από την τόσο μεγάλη χαρά.

Γα πρώτη φορά στη ζωή τους, οι ιδιοκτήτες δεν τους αφήνουν να πάνε για δουλειά για οκτώ ή εννέα ώρες την ημέρα. Αντ 'αυτού, έχουν φαινομενικά απεριόριστη παρέα- όλες τις βόλτες, όλες τις κούπες, όλες τις απολαύσεις. Δείτε τι έπαθε ένας μικρός σκύλος στο Athensmagazine.gr

Φυσικά, χωρίς να το γνωρίζουν, ο λόγος δεν είναι εντελώς χαρούμενος - οι άνθρωποι παντού λαμβάνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις και εργάζονται από το σπίτι για να περιορίσουν την εξάπλωση του κοροναϊού. Ακόμα, η ​​άγνοια των κατοικίδιων ζώων μας εξηγείται από αυτό το χαριτωμένο κουτάβι, που απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να κουνάει την ουρά του.

Η Έμμα Σμίθ από το Essex, Αγγλία - στο Twitter μοιράστηκε την αθώα κατάσταση του Rolo, ενός σκύλου λουκάνικου που δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η οικογένειά του να είναι στο σπίτι όλη την ώρα.

Η Emma εξήγησε: «Ο σκύλος μου ήταν τόσο χαρούμενος που ο καθένας είναι σπίτι για καραντίνα, και η ουρά του έχει τραυματιστεί, έτσι πήγαμε στον κτηνίατρο και ο κτηνίατρος είπε ότι είχε κουνήσει την ουρά του υπερβολικά πολύ.

Η Έμμα πρόσθεσε ένα βίντεο από το αξιολάτρευτο σκυλί, γράφοντας: «Δεν περίμενα αυτό να συμβεί. Για όσους ρωτούν, είναι επί του παρόντος σε ανακούφιση από τον πόνο και ο κτηνίατρος είπε ότι θα πρέπει να θεραπευτεί μέσα σε μια εβδομάδα, εδώ είναι αυτός την 2η ημέρα. Είναι εξαιρετικά χαρούμενος και υπάρχει τώρα κίνηση από τη μια πλευρά στην άλλη αλλά αγωνίζεται να την σηκώσει στον αέρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που δημοσιεύουν στιγμές με τους σκύλους και τα κατοικίδια τους ακόμα και εν ώρα εργασίας από το σπίτι, αφού όπως θα δείτε εδώ, δεν αποχωρίζονται ποτέ τα αφεντικά τους!

.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share