Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος σηκώθηκε λίγο πριν την γέννα - Όταν οι γιατροί κατάλαβαν τι έκανε..."έμειναν"!

Δεν πάει το μυαλό σας

2 Απριλίου 2020 15:35
Έγκυος σηκώθηκε λίγο πριν την γέννα - Όταν οι γιατροί κατάλαβαν τι έκανε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό που έκανε αυτή η έγκυος είναι κάτι που σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δει σε ένα νοσοκομείο, και ειδικά πριν από την γέννα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που επιλέγουμε για να αισθανθούμε καλύτερα και να αποβάλουμε το άγχος. Εκτός των άλλων, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκτονώνονται με το να χορεύουν και έτσι διώχνουν το άγχος. Ο χορός αυξάνει τους παλμούς, απελευθερώνει τις εν λόγω δραστικές ενδορφίνες και συνήθως συνοδεύεται από μια αγαπημένη μουσική.

Αυτός ο τρόπος βοήθησε πολύ και την Άμπερ Μπας, ώστε να διώξει το άγχος της λίγο πριν γεννήσει την κόρη της Αμέλια.

Φορώντας ένα αθλητικό σουτιέν, χόρευε γύρω από το δωμάτιο του νοσοκομείου για περίπου δύο ώρες!

Περίπου οκτώ ώρες αργότερα, η Αμέλια γεννήθηκε, και ο χορός της μαμάς της έγινε viral. Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό που κάνει τον γύρω του διαδικτύου, μετά από αυτό που θα δείτε εδώ,και εμπλέκεται και ο πατέρας.

Δείτε τον απίστευτο χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Έμεινε έγκυος χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο πατέρας...Όταν το έμαθε, "πάγωσε"!

Αυτή η γυναίκα μετά από πολλά "χαστούκια" που της έδωσε η ζωή, αποφάσισε να μείνει έγκυος με έναν δότη σπέρματος. Όταν πήγε να τον γνωρίσει όλα άλλαξαν!

Πολλά μικρά κορίτσια έχουν παρόμοιες ιδέες για την αγάπη και τη ζωή. Είναι εύκολο να πιστεύουμε ότι όλα θα συμβούν, όπως στις ταινίες, είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, η ζωή δεν είναι καθόλου σαν τις ταινίες. Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από την Αμίνα Χάρτ, ή ακόμα και αυτή η γυναίκα που θα δείτε εδώ, όταν μέσα στην χαρά της εγκυμοσύνης έμαθε κάτι πολύ δυσάρεστο.

Η ιστορία της δεν μοιάζει με καμία άλλη που έχουμε ακούσει…

Η Αμίνα , όπως πολλά κορίτσια μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο πρίγκιπας μια μέρα θα έρθει, θα κάνουν παιδιά και οικογένεια και ζήσουν ευτυχισμένοι. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Η ιστορία της ξεκίνησε απλά, γνώρισε κάποιον, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και πριν περάσει πολύς καιρός είχαν το πρώτο τους παιδί. Τον ονόμασαν Μάρλον.

Γρήγορα κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Μάρλον.

Ο Μάρλον υπέφερε από κάποιες πρώιμες επιπλοκές, και μετά από μόλις τέσσερις μήνες, έφυγε από την ζωή. Οι γιατροί της είπαν ότι αυτό οφειλόταν σε μια κληρονομική γενετική διαταραχή που δεν ήταν σε θέση να διαγνώσουν σωστά. Η απώλεια του μωρού κατέστρεψε τους νέους γονείς και τελικά οδήγησε σε διαζύγιο.

Πριν το καταλάβει η Αμίνα έχασε όλη της την οικογένεια…

Δεν τα παράτησε όμως. Τελικά γνώρισε κάποιον και αποφάσισαν να κάνουν ένα παιδί. 9 μήνες μετά γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της ο Λούις. Η τραγωδία της χτύπησε ξανά την πόρτα όταν και το δεύτερο μωρό της έφυγε 2 μήνες μετά..

Σκέφτηκε πολύ και σκληρά και τελικά αποφάσισε να δώσει στη μητρότητα μια τελευταία ευκαιρία. Στα τέλη του 2011, επέλεξε έναν δότη με το όνομα Σκοτ Άντρερσον , και εννέα μήνες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ονομάζεται Λέιλα. Η Αμίνα δεν μπορούσε να το πιστέψει! Μετά από τόσο πόνο είχε πάρει τελικά αυτό που πάντα ήθελε – ένα υγιές μωρό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό …

Όλα άλλαξαν όταν αποφάσισε να πάει την Λέιλα να γνωρίσει τον βιολογικό της πατέρα…

Ο Σκοτ Άντρερσον ήταν περισσότερο από ευτυχής να γνωρίσει την Αμίνα και την κόρη του, και τελικά συμφώνησε να συνεχίσει να τις συναντάει κάθε λίγες εβδομάδες. Ο Σκοτ και η Αμίνα άρχισαν να έρχονται κοντά.

Η Αμίνα δεν το ήξερε ακόμα αλλά τα πράγματα θα γίνονταν ενδιαφέροντα…

Η Αμίνα και ο πατέρας του παιδιού της τελικά ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Επειδή στην τελική, η αγάπη έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share