Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικάρα "στα κόκκινα" χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει όλο το στούντιο!

Υπέροχη!

2 Απριλίου 2020 13:09
Γυναικάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και επαγγελματίας χορεύτρια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχουν χαρίσει άφθονες στιγμές θαυμασμού υπέροχων χορών, μία ακόμη μας χάρισε κι αυτή η ξανθιά καλλονή χορεύοντας και τρελαίνοντας τους πάντες.

Ο λόγος για τη χορεύτρια και δασκάλα χορού Άννα Πολύζου που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing With the Stars και την έχουμε θαυμάσει πάμπολλες φορές να χορεύει. Ελάχιστες όμως είναι εκείνες που την είδαμε να χορεύει τσιφτετέλι και θα πούμε δυστυχώς, μιας και απ' ότι φαίνεται είναι εξίσου καλή και σε αυτό το είδος.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και τραγουδούσε η γνωστή χορεύτρια, ντυμένη "στα κόκκινα" χόρευε τσιφτετέλι και με τα λικνίσματα της μοίραζε εγκεφαλικά!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο:

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που έχει βάλει "φωτιά" σε αυτό το πλατό,δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πανέμορφη τραγουδίστρια σηκώθηκε να χορέψει!

Τσιφτετέλι φωτιά: Πασίγνωστη Ελληνίδα "τρέλανε" τους πάντες με τον χορό της

Πασίγνωστη Ελληνίδα, ραδιοφωνικός παραγωγός, "έβαλε" φωτιά με το τσιφτετέλι της και "τρέλανε" όλο το πλατό. Ο λόγος για την...

Ράνια Κωστάκη!

Η ραδιοφωνικός παραγωγός, είχε βρεθεί καλεσμένη στην Χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Την ώρα λοιπόν, που τραγουδούσε τσιφτετέλια ο Δημήτρης Μπάσης, πολλές Ελληνίδες κυρίες, σηκώθηκαν για να χορέψουν. Ανάμεσά τους και η Ράνια Κωστάκη, η οποία άφησε τον ανδρικό πληθυσμό άφωνο.

Δείτε την ραδιοφωνικό παραγωγό να χορεύει στο παρακάτω βίντεο:

Εκτός όμως, από την Ράνια Κωστάκη, δείτε εδώ μια δίμετρη καλλονή που "αναστάτωσε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο με τον χορό της.

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share