Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άντρας βουτάει στο ποτάμι με μια τίγρη - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

2 Απριλίου 2020 07:54
Αυτός ο άντρας βουτάει στο ποτάμι με μια τίγρη - Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε κανείς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τίγρεις είναι πανέμορφα ζώα που ανήκουν στην οικογένεια των αιλουροειδών, κάτι το οποίο τις καθιστά αμέσως ορκισμένους εχθρούς του νερού. Όμως σε αυτό το βίντεο αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο.

Αυτός ο άντρας από τη Ρωσία, διάλεξε να κάνει τη διαφορά κι αντί να φιλοξενεί για κατοικίδιο μια γάτα, φιλοξενεί στο σπίτι του μια τίγρη και όπως φαίνεται έχουν και μια ιδιαίτερη σχέση.

Αποφάσισαν λοιπόν να πάνε μαζί για μπάνιο στο ποτάμι κι ενώ οποιοσδήποτε άλλος θα το θεωρούσε σκέτη "τρέλα" εκείνος δεν έδειξε να το σκέφτεται.

Η τίγρης φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τόσο το νερό όσο και τη συντροφιά του αφεντικού της και να νιώθει τόσο άνετα στο υγρό περιβάλλον που ήπιε ακόμη και νερό από το ποτάμι.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

Αυτός όμως, δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει ως κατοικίδιο μία τίγρη, δείτε εδώ τα δύο τιγράκια που μεγάλωσαν σε ένα σπίτι!

Έβαλαν μια ψεύτικη τίγρη απέναντι από ένα γερμανικό ποιμενικό - Αυτό που έκανε θα σας εκπλήξει!

Ο Γερμανικός ποιμενικός φημίζεται για την εξυπνάδα του, αν και κάποιες φορές σαν αυτή μας χαρίζει στιγμές γέλιου. Αυτό που έκανε όταν συνάντησε μια ψεύτικη τίγρη θα σας φτιάξει την ημέρα.

Παρόλα αυτά, ο αξιαγάπητος Γερμανικός Ποιμενικός που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν θα λέγαμε ότι έχει το παραπάνω χαρακτηριστικό, αφού φοβάται μια… λούτρινη τίγρη.

Η «συνάντηση» έγινε σε κουζίνα με τον σκύλο να τρομάζει και να απομακρύνεται γαβγίζοντας. Αφού δεν βλέπει καμία αντίδραση από την «τίγρη», πλησιάζει με αργά φοβισμένα βήματα για να δει από κοντά περί τίνος πρόκειται και τι ακριβώς συμβαίνει με το ζώο που βρίσκεται στην απέναντί του.

Το αφεντικό του σκύλου, προκαλεί τον Γερμανικό Ποιμενικό, πλησιάζοντας το λούτρινο και χαϊδεύοντάς το. Ο σκύλος αφού αναθαρρεύει, πλησιάζει ξανά την τίγρη, τραβώντας τη με τα δόντια του. Κάθε φορά, όμως που την τραβάει κι εκείνη κουνιέται, ο σκύλος τρομάζει και εξαφανίζεται μέχρι να την «ενοχλήσει» ξανά.

Ακόμα ένα αστείο περιστατικό με σκύλο μπορείτε να δείτε εδώ, αν και στην αρχή μπορεί να σας τρομοκρατήσει λίγο, όπως συνέβη και με τους ιδιοκτήτες του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share