Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Το κράτος σας έχει με 0% φορολογία και εσείς δώσατε για τον κορωνοϊό μόνο..."

Σε ποιους αναφέρεται ο Τάσος Δούσης;

1 Απριλίου 2020 20:50
Τάσος Δούσης:
Από Τάσος Δούσης

Μια άκρως ενδιαφέρουσα άποψη εξέφρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και την οικονομική ενίσχυση του κράτους!

Στη συνέχεια της χθεσινής του τοποθέτησης με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει το 50% του μισθού του ίδιου και των βουλευτών του στην μάχη κατά του φονικού ιού, ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στην οικονομική ενίσχυση από τους "έχοντες"!

Με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα πρέπει, πέρα από τους πολίτες, να συνειδητοποιηθούν και οι "πλούσιοι" και να "ανοίξουν" τους κουμπαράδες τους για να βοηθήσουν την κατάσταση. Ο τόπος έχει ανάγκη κάθε δυνατή βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν.

Δείτε την άποψη του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

"Γιατί σταμάτησα να παρακολουθώ δελτία ειδήσεων;" - Ο Τάσος Δούσης βάζει ένα φρένο στην... τρομοκρατία

Θέση για την... τρέλα που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση λόγω κορωνοϊού πήρε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης φροντίζει αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης να είναι ψύχραιμος!

Έτσι μετά την προειδοποίηση που μας έκανε την Δευτέρα σχετικά με mail απάτη που φτάνει στα κινητά μας, σήμερα πήρε θέση για την τρομοκρατία που περνάει μέσα από τα δελτία ειδήσεων της ελληνικής τηλεόρασης στο τηλεοπτικό κοινό.

Σε καιρό πολέμου με χιλιάδες νεκρούς δεν χρειαζόμαστε φρίκη - υπερβολές - τρομοκρατία!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share