Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φίλησε την σύντροφό του και αποκοιμήθηκε...Όταν ξύπνησε τον περίμενε μια άσχημη έκπληξη

Του ήρθε ουρανοκατέβατο

1 Απριλίου 2020 16:00
Φίλησε την σύντροφό του και αποκοιμήθηκε...Όταν ξύπνησε τον περίμενε μια άσχημη έκπληξη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια άσχημη περίμενε αυτόν τον άνδρα όταν ξύπνησε μετά από έναν ήρεμο ύπνο. Αφού την φίλησε το βράδυ, το πρωί έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε.

Πέντε νεαροί άνδρες θα έχουν την έκπληξη της ζωής τους, όταν οι πονηρές φίλες τους να αποφασίζουν να τους κάνουν την απόλυτη φάρσα!

Τα πέντε ζευγάρια ταξιδεύουν σε ένα ηλιόλουστο προορισμό για να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα και να απολαύσουν τον ήλιο!

Οι άνδρες δεν έχουν ιδέα ότι οι μητέρες των φίλων τους ταξίδεψαν και αυτές και θα συμμετείχαν στη φάρσα.

Δείτε πως τα κορίτσια φεύγουν κρυφά από το κρεβάτι τους, συναντούν τις μητέρες στο χολ και αλλάζουν θέση στη κρεβατοκάμαρα. Οι άντρες δεν έχουν ιδέα ότι οι μητέρες των κοριτσιών είναι αυτές που ξαπλώνουν δίπλα τους μέχρι που τις χαϊδεύουν!

Ετοιμαστείτε για ξεκαρδιστικές αντιδράσεις που αποδεικνύουν ότι και τα κορίτσια μπορούν να κάνουν καλές φάρσες, αλλά δείχνει και πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας! Αυτή η βέλγικη διαφήμιση είναι υστερικά ξεκαρδιστική! Απολαύστε την!

Μπορείτε να δείτε εδώ τι έκανε μια άλλη γυναίκα στον άνδρα της ενώ αυτός κοιμόταν, και θα λιώσετε.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν και μόλις ξύπνησε αυτό που αντίκρισε στο κινητό της ήταν πραγματικά ανατριχιαστικό!

Σοκ έπαθε μια γυναίκα από το Νιου Καστλ όταν ξύπνησε και βρήκε μια άκρως περίεργη και ανεξήγητη φωτογραφία στο κινητό της τηλέφωνο.

Η Ντέμπρα Δημητρίου από το Νιουκαστλ δηλώνει τρομοκρατημένη. Όπως ισχυρίζεται την ώρα που χάζευε στο κινητό της ανακάλυψε μία δικιά της φωτογραφία που βρίσκεται στο κρεβάτι της, το περασμένο βράδυ. Ωστόσο, το Athensmagazine.gr σας είχε δείξει πως ο τρόπος που κρατάτε το κινητό σας τηλέφωνο αποκαλύπτει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα σας!

Την ώρα που έκανε scroll down είδε την φωτογραφία και έχασε την ανάσα της: «Τρομοκρατήθηκα. Την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία δεν ήταν κανείς στο σπίτι. Φρίκαρα τελείως».

Ο μεγάλος της γιος είχε φύγει για τη δουλειά πριν από 45 λεπτά, ενώ ο άλλος της γιος βρισκόταν με τον πατέρα του.

Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και τίποτα δεν δείχνει πως μπήκε κάποιος μέσα.

«Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε, αλλά το κινητό μου βρισκόταν κάτω από το μαξιλάρι μου ενώ κοιμόμουν. Ήταν εκεί κι όταν ξύπνησα το πρωί».

«Παρατήρησα την φωτογραφία, δεν μπορεί καν να είναι selfie, αφού τα χέρια μου είναι κοντά στο κορμί μου. Τα μάτια μου είναι μισάνοιχτα. Αν κάποιος άλλος ήταν στο δωμάτιο θα τον είχα δει! Είμαι σίγουρη πως κανένας άλλος δεν ήταν στο σπίτι».

Αν ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται η γυναίκα ένας ερευνητής παραδέχεται πως όντως είναι «spooky» η υπόθεση.

Τι να πούμε κι εμείς… μήπως είχε κανά selfie stick και το ξέχασε;

Το επίμαχο κλικ:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share