Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021

"Θέλεις να γίνεις ο απόλυτος μάγκας; Απ' αυτά τα λεφτά να δώσεις για τον κορωνοϊό" - Ο Τάσος Δούσης υποκλίνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά...

"Μπορεί άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να το τερματίσει; Να το πάει ένα βήμα παρακάτω;"

31 Μαρτίου 2020 19:28
Από Τάσος Δούσης

Το καπέλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη "εβγαλε" ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ταυτόχρονα όμως τον προκάλεσε να το πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά την τοποθέτησή του για την τρομοκρατία που περνούν τα δελτία ειδήσεων στις μέρες του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα στάση του Πρωθυπουργού, τόσο στο θέμα με τους Τούρκους, όσο και στην αντιμετώπιση του φονικού ιού.

Ο Τάσος Δούσης αφού ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα σωστή η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δοθεί το 50% των μισθών, του ίδιου αλλά και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην μάχη κατά του κορωνοϊού, τον προκάλεσε να γίνει ο απόλυτος μάγκας! Πως θα γίνει αυτό; Δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

2+1 βιβλία για να διαβάσεις όσο είσαι κλεισμένος στο σπίτι - Ο Τάσος Δούσης προτείνει!

Επειδή ο εγκλεισμός από τον κορωνοϊό δεν είναι μόνο... σούπερ μάρκετ και Netflix ο Τάσος Δούσης μας προτείνει 3 απλά και λαϊκά βιβλία, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης σχολιάζει την καθημερινότητα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να περάσουμε την ώρα μας πέρα από το Netflix! Αν πάλι επιλέξεις... τηλεοπτική δράση, εμείς εδώ σου είχαμε παρουσιάσει τις καλύτερες σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις!

Πάμε όμως πάλι στο θέμα μας! Ποια είναι τα 2+1 ξεχωριστά βιβλία που μας προτείνει ο Τάσος Δούσης για τις ώρες... μοναξιάς που βιώνουμε όλοι μας; Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Ελλάδα είναι ανώτερο από πολλά άλλα της Ευρώπης και του κόσμου!"

Τα εύσημά του στο κράτος για την αντιμετώπιση που έχει στ' όλο θέμα με τον κορωνοϊό μοίρασε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης σχολιάζει την καθημερινότητα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα!

Καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές. Δεν έχουμε και την καλύτερη οργάνωση σαν χώρα, αλλά στα θέματα υγείας και πρόνοιας, η Ελλάδα μας είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη από άλλα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια συστήματα υγείας. Βλέπετε άλλωστε τι γίνεται σε Ιταλία και Ισπανία.

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share