Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

7χρονος πιτσιρικάς θέλει απεγνωσμένα να αγοράσει αυτά τα προφυλακτικά για τη δασκάλα του - Μόλις δείτε το λόγο θα "κλάψετε" από τα γέλια!

Απίστευτο!

31 Μαρτίου 2020 15:07
7χρονος πιτσιρικάς θέλει απεγνωσμένα να αγοράσει αυτά τα προφυλακτικά για τη δασκάλα του - Μόλις δείτε το λόγο θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο 7χρονος πιτσιρικάς επισκέπτεται με τον μπαμπά του ένα σούπερ μάρκετ και θέλει απεγνωσμένα να αγοράσει για τη δασκάλα του ένα κουτί με προφυλακτικά που είδε.

Ο λόγος; Το κουτί απ' έξω είχε την εικόνα μιας σοκολάτας μιας και ήταν με γεύση σοκολάτα κι έτσι ο μικρός πίστευε πως θα ήταν μια καλή ιδέα να κάνει δώρο στη δασκάλα του μια τέτοια σοκολάτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο μπαμπάς του ένιωσε αμήχανα κι έβαλε τα γέλια.

Όταν, δε, προσπαθεί να του εξηγήσει ότι αυτό δεν είναι σοκολάτα, ο μικρός δεν πείθεται και του δείχνει τη διαφημιστική κάρτα για τα κουτιά με γεύση σοκολάτα, αλλά και φράουλα.

Με τα πολλά, τελικά, πείθεται και αφήνει το κουτί με τα προφυλακτικά, βρίσκοντας μια κανονική σοκολάτα για τη δασκάλα του.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα καμώματα ενός μικρού παιδιού μας κάνουν να γελάσουμε, δείτε εδώ την αντίδραση ενός μπόμπιρα όταν είδε για πρώτη φορά χιόνι.

Αυτό το αγοράκι πάτησε κατά λάθος ένα κοτόπουλο! Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να δακρύσετε!

Όλα τα παιδάκια είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα κι αυτό γιατί είναι αθώα και δεν σκέφτονται και πολύ την κάθε τους πράξη. Είναι πολλές οι πράξεις μικρών παιδιών που μας συγκινούν, όπως αυτή του 6χρονου που τάιζε τον παππού του.

Αυτό το αξιολάτρευτο 6χρονο αγοράκι από την Ινδία πάτησε κατά λάθος με το ποδήλατό του το κοτόπουλο του γείτονά του.

Αμέσως, πήρε μαζί του όσα χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του προκειμένου να πληρώσει για την θεραπεία του και το έτρεξε στο νοσοκομείο.

Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτοπουλάκι στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με τον μικρό μπόμπιρα έχει πάνω από 90.000 κοινοποιήσεις και περίπου 200.000 likes. Η γλυκιά του πράξη και η ευαισθησία της σκέψης του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

Η πιτσιρίκα που έγινε viral για τα εντυπωσιακά της μάτια!

Όλα τα παιδάκια από μωρά είναι χαριτωμένα και αξιολάτρευτα και ειδικά το καθένα για το δικό του λόγο. Αυτή η 2χρονη έχει τρελάνει το διαδίκτυο και έχει γίνει viral με τα υπέροχα και τεράστια μάτια της. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν ένα 3χρονο κοριτσάκι είχε σκορπίσει άφθονο γέλιο όταν έκανε κεφαλοκλείδωμα σε ένα συμμαθητή της που της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Τα μάτια της χαριτωμένης μικρής είναι μεγαλύτερα από το φυσιολογικό, λόγω ενός σπάνιου συνδρόμου, όπως αναφέρει η μητέρα της Καρίμα.

«Η Μέλανι γεννήθηκε με το σύνδρομο Axenfeld-Rieger και στο ένα μάτι δεν έχει καθόλου ίριδα, ενώ στο άλλο η ίριδα είναι πολύ μικρή και στην άκρη του ματιού» αναφέρει στη daily mail.

Ωστόσο, όσοι βλέπουν την Μέλανι, της λένε ότι μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney.

Εξαιτίας του συνδρόμου η Μέλανι είναι αναγκασμένη να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου και έχει ήδη εμφανίσει γλαύκωμα που μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share