Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το "τρελό" ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού πάνω στα τραπέζια!

Ξεσήκωσε τους πάντες!

31 Μαρτίου 2020 14:09
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακούς χορούς που γράφουν ιστορία. Έναν ακόμη τέτοιο χορό χάρισε γνωστός ηθοποιός και ξεσήκωσε τους πάντες.

Ο λόγος για τον Θανάση Βισκαδουράκη που μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει ο Δημήτρης Μπάσης το "Γεννήθηκες για την καταστροφή" γύρισε τα τραπέζια τούμπα και ξεκίνησε να χορεύει ένα "τρελό" ζεϊμπέκικο πάνω στο τραπέζι.

Ο γνωστός ηθοποιός ξεσήκωσε όλο το πλατό και οι συνάδελφοι του τον έλουσαν με γαρύφαλλα.

Δείτε τον απολαυστικό χορό:

Ωστόσο, έναν ακόμη μοναδικό χορό μας χάρισε πρόσφατα ένας κορυφαίος μπασκετμπολίστας, δείτε εδώ το υπέροχο ζεϊμπέκικο του.

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους!

Το ζεϊμπέκικο τελικά δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση και αυτό αποδεικνύει η διάσημη αθλήτρια και Ολυμπιονίκης που χορεύει και κάνει τα πατώματα να... τρίζουν.

Ο λόγος για την αθλήτρια του στίβου Πηγή Δεβετζή. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσο ο Λευτέρης Κιντάτος ερμήνευε τα "γενέθλια" η Πηγή Δεβετζή εντυπωσίαζε τους πάντες. Την έχουμε συνηθίσει χωρίς μακιγιάζ και με αθλητικές εμφανίσεις γι' αυτό και ήταν η έκπληξη της βραδιάς καθώς φορώντας ψηλοτάκουνα και μια εντυπωσιακή κοντή φούστα χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε και άφησε τους πάντες άφωνους.

Δείτε το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αθλήτρια εντυπωσίασε με το χορό της, δείτε την εδώ να χορεύει τσιφτετέλι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share