Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θα "κλάψετε" απ' τα γέλια όταν δείτε πώς προστατεύεται αυτός ο χαμαιλέοντας από τον κορωνοϊό!

Ξεκαρδιστικό!

31 Μαρτίου 2020 07:48
Θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρώτο και σημαντικότερο πράγμα για την προστασία μας από τον κορωνοϊό αλλά και παντός τύπου μικρόβια είναι το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών. Κι ακόμη κι αν πολλοί άνθρωποι το αμελούν ή δεν το κάνουν καν, αυτός ο χαμαιλέοντας έρχεται να μας δείξει πώς ακριβώς πρέπει να γίνεται.

Ξεκαρδιστικό είναι το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει έναν χαμαιλέοντα να πλένει σχολαστικά και πολύ προσεκτικά τα χέρια του. Η ιδιοκτήτρια του έβαλε το ερπετό κάτω από τη βρύση και εκείνη επέμενε να ρίχνει νερό στα μικροσκοπικά του χέρια. Το πιο αστείο σημείο του βίντεο ήταν όταν άρχισε και να τα τρίβει μεταξύ τους.

Όπως ήταν επόμενο η ιδιοκτήτρια του χαμαιλέοντα όση ώρα τραβούσε αυτό το βίντεο γελούσε μιας και ένα τέτοιο θέμα μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει.

Παρ' όλα αυτά ίσως αυτό να είναι και ένα μάθημα για κάποιους ανθρώπους.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ερπετό έχει μια εξαιρετικά ασυνήθιστη αντίδραση, δείτε εδώ μια σαύρα που "την πέφτει" σε ένα μοντέλο!

Αδιανόητο: 5χρονος παίζει με ένα φίδι - Η αντίδραση των γονιών του θα σας κάνει να "παγώσετε"!

Προφανώς και ένα παιδάκι μόλις 5 ετών δεν γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να παίζει κανείς με ένα φίδι και πόσο μοιραίο μπορεί να αποβεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Το σοκαριστικό όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι το γεγονός ότι ένα παιδί παίζει με ένα φίδι αλλά ότι οι γονείς του το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό και μάλιστα το βιντεοσκοπούν χωρίς να αντιδρούν καν και να αφήνουν το παιδί τους εκτεθειμένο σε τέτοιο κίνδυνο!

Το βίντεο γυρίστηκε στην Ινδονησία και έχει προκαλέσει την οργή για τους παρόντες στη σκηνή ενήλικες που άφησαν το παιδί να παίξει με το πελώριο ερπετό

Αρκετοί ζήτησαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς του αγοριού για εγκληματική αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Παρ' όλα αυτά μερικές φορές είναι κάποια φίδια που αντί για τρόμο θα προκαλέσουν χαρά, δείτε εδώ ένα φίδι που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share