Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Άναψε φωτιές με το τσιφτετέλι της! Ο χορός της ομορφότερης Ελληνίδας που χτύπησε κόκκινο σε νούμερα!

Κόλασε κόσμο

30 Μαρτίου 2020 15:01
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Άναψε φωτιές  με το τσιφτετέλι της! Ο χορός της ομορφότερης Ελληνίδας που χτύπησε κόκκινο σε νούμερα!

Η Μαρία Ψηλού κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2017!

Η Σταρ Ελλάς ήταν καλεσμένη σε πρόσφατο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και άναψε φωτιές με τον χορό της!

Το τσιφτετέλι με το κόκκινο φόρεμα της Μαρίας, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral!Ένας χορός που θυμίζει αρκετά και τον χθεσινό από την ίδια εκπομπή με τα εκατομμύρια views στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κόλασε με το τσιφτετέλι της πασίγνωστη Ελληνίδα - Μοίρασε εγκεφαλικά

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ανέβηκε στην πίστα και "τρέλανε" τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Με το βίντεο θα πάθετε πλάκα.

Αυτή η γυναίκα σίγουρα είναι από τις πιο καυτές και σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz. Σε όποιο μαγαζί κι αν τραγουδάει γίνεται το αδιαχώρητο και με το ζόρι κινείται πάνω στην πίστα αφού τα λουλούδια μπροστά στα πόδια της σχηματίζουν βουνά. Όσες φορές κι αν την έχουμε δει να χορεύει δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της μιας και πέρα από σέξι έχει κι ένα λίκνισμα άκρως αισθησιακό που κολάζει.

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή Πάολα, που είχε βγει στην πίστα του μαγαζιού όπου εμφανιζόταν, με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει μας χάρισε ένα τσιφτετέλι που... μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το απίθανο τσιφτετέλι μελαχρινής που "τρέλανε" το διαδίκτυο!

2 μελαχρινές χορεύουν τσιφτετέλι και κολάζουν τους πάντες - Το βίντεο έχει 1.265.839 προβολές

Το τσιφτετέλι είναι από τους πιο καυτούς και θηλυκούς χορούς, για αυτό δεν μπορεί να μην σε κολάσει, ειδικά το παρακάτω βίντεο με τις δύο μελαχρινές γυναίκες!

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1.265.839 προβολές, και 1,2 χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια για τις δύο καλλονές είναι άκρως κολακευτικά. Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας
μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα!

Δείτε το βίντεο:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τέτοια βίντεο, δείτε εδώ το τσιφτετέλι τραγουδίστριας και καλλονής που ζάλισε τους καλεσμένους στο "Στην Υγειά Μας".

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share