Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Αυτή η σκυλίτσα κάθεται μαζί με τα κουταβάκια της - Λίγα λεπτά αργότερα γίνεται το απίστευτο

Δεν φαντάζεστε τι έκανε

30 Μαρτίου 2020 12:13
Αυτή η σκυλίτσα κάθεται μαζί με τα κουταβάκια της - Λίγα λεπτά αργότερα γίνεται το απίστευτο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτή η γλυκιά σκυλίτσα είναι περιτριγυρισμένη από μικρά κουταβάκια, αυτό όμως που ακολουθεί στην συνέχεια δεν το φαντάζεστε!

Η 4χρονη Χρυσή όπως είναι και το όνομά της επιτέθηκε ''γλυκά'' σε αυτή την ομάδα από ενθουσιασμένα κουτάβια που την ακολουθούσαν παντού.

Η Χρυσή φαίνεται να μην απολαμβάνει όλη την ώρα το χαριτωμένο παιχνίδι των μικρών τετράποδων και αποφασίζει να κάνει ένα τεράστιο άλμα για να τα αποφύγει!

Οι λάτρεις των σκύλων σίγουρα θα απολαύσουν και θα γελάσουν όταν παρακολουθήσουν το άλμα του σκύλου προκειμένου να ξεφύγει από τον ''μπελά'' των ζωηρών κουταβιών!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η New York Post:

Αν αγαπάτε τα ζώα τότε σίγουρα αξίζει να διαβάσετε πως αυτός ο σκύλος έσωσε τη ζωή αυτού του παιδιού!

Βρήκαν έναν σκύλο μέσα σε λάστιχα και δεν πίστευαν ότι θα ζήσει - Η εικόνα του σήμερα μας αφήνει άφωνους

Ζώα αφημένα στην μοίρα τους στους δρόμους, και σε άθλια κατάσταση είναι ένας κόμπος στην καρδιά. Η περίπτωση ενός σκύλου στο Μεξικό είναι παρόμοια, αν και έχει αισιόδοξο τέλος.

Πρόσφατα, ένας άντρας οδηγούσε στα προάστια της πόλης και παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα σε ένα παλιό λάστιχο στην άκρη του δρόμου. Όταν το πλησίασε και το κοίταξε καλύτερα, έμεινε έκπληκτος… Το παλιό λάστιχο είχε κάτι παράξενο που κουνιόταν μέσα του…

Το πλησίασε από περιέργεια για να το δει καλύτερα. Όταν έφτασε κοντά, κατάλαβε τι είχε μέσα και σοκαρίστηκε. Μέσα στο λάστιχο βρισκόταν κουλουριασμένο ένα αδύνατο σκυλάκι με μπλεγμένο τρίχωμα.

Ο άντρας κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει γρήγορα, αν ήθελε να σώσει το ζώο. Κάλεσε αμέσως την Κλαούντια Ορτέγκα, την διευθύντρια του κτηνιατρικού νοσοκομείου το οποίο συνεργάζεται με το Compassion Without Borders (CWOB), έναν οργανισμό διάσωσης αδέσποτων σκύλων και γατών. Η Κλαούντια ξεκίνησε αμέσως – θα προλάβαινε όμως;

«Νομίζω ότι το λάστιχο ήταν το καταφύγιο της», είπε η Κρίστι Καμπλόρ, ιδρύτρια του CWOB. «Ήταν φανερό ότι ήταν αδέσποτη εδώ και μήνες, αν όχι χρόνια.»

Η σκυλίτσα, η οποία ονομάστηκε Γιόκο , εκτιμάται ότι είναι 8 χρονών. Ήταν επιφυλακτική με τον σωτήρα της, αν και τελικά άρχισε να εμπιστεύεται την Κλαούντια . Η Κλαούντια έβαλε την σκυλίτσα σε ένα κλουβί μεταφοράς και την πήγε στον οργανισμό, όπου την εξέτασε.

«Βρισκόταν σε φριχτή κατάσταση», είπε η Κρίστι. «Είχε μακρύ τρίχωμα, αλλά ήταν μπλεγμένο μέχρι την ρίζα. Την ξύρισαν και είδαν ότι ήταν γεμάτη ψύλλους και τσιμπούρια.»

Πέρα από αυτό, η Γιόκο είχε ένα εξελκωμένο τραύμα στο στομάχι. Οι κτηνίατροι πίστευαν ότι θα μπορούσε να ήταν όγκος και συνέχισαν να την παρακολουθούν όσο έμενε στο καταφύγιο.

Σαν από θαύμα, μόλις δύο μέρες πριν ήταν αρκετά καλά ώστε να πάει στο σπίτι της Κλαούντια ! Θα την φροντίζει εκείνη προσωρινά μέχρι να βρει ένα σπιτικό. Φυσικά, της αρέσει πολύ το καινούριο της σπίτι.

σκύλος μετά από κακοποίηση

Η ζωή της Γιόκο έχει βελτιωθεί αισθητά από τότε που την βρήκαν. «Ακολουθεί την Κλαούντια παντού και κουνά την ουρά της, όπως κάθε σκύλος συντροφιάς», είπε η Κρίστι.

Μπορεί ακόμη να έχει κάποια προβλήματα υγείας, αλλά το προσωπικό του CWOB πιστεύει ότι η Γιόκο θα επανέλθει πλήρως. Αναμένεται να δοθεί για υιοθεσία σε λίγες εβδομάδες. Δείτε την έκφραση του προσώπου της όταν την βρήκαν:

Ακόμα μια ιστορία με έναν κακοποιημένο από τον ιδιοκτήτη του σκύλο είναι αυτή εδώ, και η εικόνα του σήμερα θα σας κάνει να πιστέψετε ότι υπάρχει ανθρωπιά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share