Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας μπήκε μέσα σε μια τρύπα...Αυτό που έβγαλε από μέσα θα σας σοκάρει!

Δεν θα το πιστεύετε

30 Μαρτίου 2020 12:22
Αυτός ο άνδρας μπήκε μέσα σε μια τρύπα...Αυτό που έβγαλε από μέσα θα σας σοκάρει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άντρας κατέγραψε έναν λάτρη της άγριας φύσης, ο οποίος μπαίνει μέσα σε μια τρύπα και κάνει επίδειξη πως να πιάσετε ένα κάβουρα της λάσπης.

H Αυστραλία είναι γνωστή για την σπάνια και εκπληκτική άγρια φύση της. Πολλά ζώα έχουν μεγάλο μέγεθος, και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, θα ανακαλύψετε ένα τέτοιο σοκαριστικό πλάσμα.

Ο Μπέαου Γκρίβς ζει στην επαρχία του Queensland. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του στο Facebook για να καταλάβει κανείς ότι η άγρια φύση είναι κάτι που αντιμετωπίζει καθημερινά και το λατρεύει.

Με σκοπό να δελεάσει και να πιάσει τον κάβουρα, ο Μπέαου εξηγεί ότι παίρνει ένα κλαδί και το βάζει μέσα στο λαγούμι του κάβουρα για να μπορέσει να το πιάσει με τις δαγκάνες του και να το τραβήξει έξω.

Η τεχνική ξεκίνησε όπως το σχεδίασε, αλλά σύντομα ο Μπέαου συνειδητοποιεί ότι θα έπρεπε να σκάψει βαθύτερα μέσα στη τρύπα.

Δεν περνάει πολλή ώρα, που ολόκληρος ο Μπέαου έχει μπει ολόκληρος μέσα στο λαγούμι και έχουν μείνει μόνο τα πόδια του απ’ έξω. Όλη αυτήν την ώρα, ο άντρας πίσω από την κάμερα ήταν αρκετά ήρεμος…μέχρι που τραβάει τον Μπέαου έξω από την τρύπα και του δείχνει τι έπιασε. Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον τεράστιο κάβουρα που έπιασε στο τέλος:

Μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα κάτι περίεργο που βγήκε μέσα από μια τρύπα, και θα σας αφήσει άφωνους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share