Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους!

Μοναδική!

29 Μαρτίου 2020 15:02
Το μερακλίδικο ζεϊμπέκικο Ελληνίδας αθλήτριας που άφησε τους πάντες άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο τελικά δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση και αυτό αποδεικνύει η διάσημη αθλήτρια και Ολυμπιονίκης που χορεύει και κάνει τα πατώματα να... τρίζουν.

Ο λόγος για την αθλήτρια του στίβου Πηγή Δεβετζή. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Όσο ο Λευτέρης Κιντάτος ερμήνευε τα "γενέθλια" η Πηγή Δεβετζή εντυπωσίαζε τους πάντες. Την έχουμε συνηθίσει χωρίς μακιγιάζ και με αθλητικές εμφανίσεις γι' αυτό και ήταν η έκπληξη της βραδιάς καθώς φορώντας ψηλοτάκουνα και μια εντυπωσιακή κοντή φούστα χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που κανείς δεν περίμενε και άφησε τους πάντες άφωνους.

Δείτε το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αθλήτρια εντυπωσίασε με το χορό της, δείτε την εδώ να χορεύει τσιφτετέλι.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο Ολυμπιονίκη που γκρέμισε το στούντιο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Ένας από αυτούς είναι και το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Ολυμπιονίκη.

Αυτή τη φορά ένας από τους καλεσμένους ήταν και ο Ολυμπιονίκης του ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος που σηκώθηκε να χορέψει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας υπό τους ήχους του μπουζουκιού που έπαιζε ο Αντώνης Ρέμος και μας ξάφνιασε, τόσο ο τραγουδιστής με το "κρυφό" του ταλέντο, όσο και ο αθλητής με τις υπέροχες χορευτικές του ικανότητες που "γκρέμισαν" το στούντιο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ πατέρα και κόρη να χορεύουν το πιο... τρυφερό ζεϊμπέκικο.

Τίμιο ζεϊμπέκικο: Έλληνας ηθοποιός χορεύει και το διαδίκτυο παραληρεί

Πασίγνωστος αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, χόρεψε πριν χρόνια ένα ζεϊμπέκικο και έκανε όλο το διαδίκτυο να παραληρήσει.

Όταν μιλάμε για τίμιο, βαρύ και αυθεντικό ζεϊμπέκικο δεν γίνεται να μην μας έρθει στο μυαλό ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός, ο οποίος ακόμα και σήμερα αποτελεί sex symbol για το γυναικείο κοινό και κάνει πολλά κεφάλια να γυρνούν στο πέρασμά του, πόσο μάλλον όταν χορεύει.

Ο ηθοποιός, στην εκπομπή "Στην υγειά μας" του Σπύρου Παπαδόπουλου, στην ΕΡΤ, είχε σηκωθεί και είχε χορέψει ένα ζεϊμπέκικο που συζητιέται μέχρι σήμερα. Δείτε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού παρακάτω:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσει να βλέπετε χορούς, δείτε εδώ το βαρβάτο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. views!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share