Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η ξεκαρδιστική αντίδραση μιας τετράχρονης απέναντι στον κορωνοϊό!

Θα δακρύσετε!

29 Μαρτίου 2020 09:42
Η ξεκαρδιστική αντίδραση μιας τετράχρονης απέναντι στον κορωνοϊό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεκαρδιστική είναι η αντίδραση μιας 4χρονης από την Κύπρο η οποία δεν αντέχει άλλο με την "καραμπίνα" .Η μικρή Μαρία απευθύνει το λόγο στον κύριο Αναστασιάδη, αποκαλώντας τον "κύριο Νίκαρο" όπως δηλαδή τον αποκαλούν οι υποστηρικτές του και του ζητάει να διώξει τον κορωνοϊό για να μπορέσει να δει τις ξαδέρφες της.

😘🤣

Posted by Bouzan Haji on Thursday, March 26, 2020

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral αλλά το καλύτερο όλων είναι ότι το χαριτωμένο κοριτσάκι πήρε απάντηση από τον Κύπριο Πρόεδρο.

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο.

Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.
Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.
Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς.

Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί:
«Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.
Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Ωστόσο, στην Κύπρο ευτυχώς τα κρούσματα παραμένουν ακόμη σε χαμηλά επίπεδα, δείτε εδώ αναλυτικά των αριθμό των συνολικών κρουσμάτων.

Μπορεί να βγαίνουν γιατροί και επιστήμονες καθημερινά και να δίνουν συμβουλές για να προστατευτούμε απέναντι στο κορωνοϊό αλλά ένα 4χρονο κοριτσάκι έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες όταν η μαμά του το τράβηξε ένα βίντεο που προτρέπει τους πάντες να μείνουν σπίτι τους, να πλένουν συχνά τα χέρια και το πρόσωπό τους και στο τέλος να... τρώνε το γλειφιτζούρι τους!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι γίνεται Viral, δείτε εδώ το κοριτσάκι που σκαρφαλώνει έναν τοίχο.

Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι έδωσε ένα μάθημα σε όλες τις γυναίκες και έγινε viral!

Μερικές φορές τα παιδιά με την αθωότητα τους μπορούν να σου δώσουν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής. Οι αντιδράσεις τους σε κάποια θέματα που για έναν ενήλικα μπορεί να είναι παντελώς ανούσια είναι αυτές που σε κάνουν να λιώνεις μπροστά τους, όπως αυτή τη χαριτωμένη μικρούλα που τσακώνεται με τον μπαμπά της!

Στο βίντεο που ακολουθεί ένα τρίχρονο κοριτσάκι δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλες τις γυναίκες! «Δε με νοιάζει που δεν σου αρέσω. Αρέσω σ' εμένα!», λέει η γλυκύτατη πιτσιρίκα -και κλείνει και πονηρά το μάτι- σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral για όλους τους σωστούς λόγους. Σε αυτό εμφανίζονται 4 κοριτσάκια με ένα διαφορετικό κάθε φορά μήνυμα, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «αγγίζει» ένα από τα μεγάλα άγχη των γυναικών στον σύγχρονο κόσμο: την εξωτερική εμφάνιση, τον γάμο με το ζόρι, την επαγγελματική καταξίωση και πάει λέγοντας. Όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα και όλα τα βαρίδια του σύγχρονου γυναικόκοσμου έχουν απομυθοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share