Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: 5χρονος παίζει με ένα φίδι - Η αντίδραση των γονιών του θα σας κάνει να "παγώσετε"!

Σοκαριστικό!

27 Μαρτίου 2020 18:51
Αδιανόητο: 5χρονος παίζει με ένα φίδι - Η αντίδραση των γονιών του θα σας κάνει να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφανώς και ένα παιδάκι μόλις 5 ετών δεν γνωρίζει πόσο επικίνδυνο είναι να παίζει κανείς με ένα φίδι και πόσο μοιραίο μπορεί να αποβεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Το σοκαριστικό όμως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι το γεγονός ότι ένα παιδί παίζει με ένα φίδι αλλά ότι οι γονείς του το βρίσκουν άκρως διασκεδαστικό και μάλιστα το βιντεοσκοπούν χωρίς να αντιδρούν καν και να αφήνουν το παιδί τους εκτεθειμένο σε τέτοιο κίνδυνο!

Το βίντεο γυρίστηκε στην Ινδονησία και έχει προκαλέσει την οργή για τους παρόντες στη σκηνή ενήλικες που άφησαν το παιδί να παίξει με το πελώριο ερπετό

Αρκετοί ζήτησαν να απαγγελθούν κατηγορίες στους γονείς του αγοριού για εγκληματική αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Παρ' όλα αυτά μερικές φορές είναι κάποια φίδια που αντί για τρόμο θα προκαλέσουν χαρά, δείτε εδώ ένα φίδι που λατρεύουν όλα τα παιδιά!

Αυτό το φίδι αξίζει Όσκαρ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα περίεργα φίδια και τα περισσότερα μας προκαλούν τρόμο! Αυτό το φίδι όμως έχει κάτι τόσο ιδιαίτερο που σε όλους προκαλεί γέλιο. Τι είναι αυτό; Έχει ένα μοναδικό ταλέντο στην ηθοποιία!

Αυτό το φίδι παριστάνει το πεθαμένο με τεράστια επιτυχία! Μόλις πάει κάποιος να το σηκώσει εκείνο προσποιείται πως χάνει τις αισθήσεις του και παραμένει ακίνητο. Όταν όμως τους πείσει και εκείνοι το γυρίσουν ανάποδα εκείνο κουνιέται και πάλι κανονικά! Και αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που κάποιος δεν φοβάται καθόλου να αγγίξει ένα φίδι ίσα ίσα που μάλλον το ευχαριστιέται κιόλας!

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως τα φίδια όπως και όλα τα ζώδια είναι ιδιαίτερα προστατευτικά με τα μικρά τους. Δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να αρπάξει τα αυγά ενός φιδιού.

Αυτός ο σκύλος εντόπισε ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού - Η μάχη που έγινε στη συνέχει είναι επική!

Αυτός ο σκύλος μπορεί να φαίνεται μικροσκοπικός αλλά είναι ένας πραγματικός φύλακας! Τα σκυλιά προσέχουν και προστατεύουν στον έσχατο βαθμό την "οικογένεια" τους αψηφώντας κάθε κίνδυνο και χωρίς να υπολογίζουν το μέγεθος του κινδύνου.

Έτσι και αυτός ο σκύλος εντοπίζοντας ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού τους δεν δίστασε να του επιτεθεί! Σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα ο σκύλος γαβγίζει επίμονα στο φίδι και με τόλμη πλησιάζει προς το μέρος του και το δαγκώνει επίμονα. Εκείνο προσπαθεί ή να ξεφύγει ή τουλάχιστον να αντεπιτεθεί για να σωθεί. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος "θυσιάζεται" για τα αφεντικά του, δείτε εδώ την ηρωική σκυλίτσα που σκότωσε μια κόμπρα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την θαρραλέα προσπάθεια αυτού του σκύλου να προστατεύσει την οικογένεια του:

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share