Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές

Ο λόγος για την...

27 Μαρτίου 2020 14:30
Πασίγνωστη Ελληνίδα κόλασε το στούντιο με το τσιφτετέλι της - Το βίντεο έχει 2.638.563 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελληνίδα ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει στις 2.638.563 προβολές!

Ο λόγος για την... Τζένη Μπότση, η οποία στο μακρινό παρελθόν, και συγκεκριμένα το 2014, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και είχε χορέψει ένα τσιφτετέλι κόλαση!

Φορώντας ένα λευκό στενό φόρεμα, η ηθοποιός σηκώθηκε και αναστάτωσε όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό, όπως είχε κάνει και η Κατερίνα Στικούδη (δείτε εδώ τον "καυτό" χορό της).

Και μπορεί να έχουν περάσει χρόνια, ωστόσο το τσιφτετέλι της Μπότση κρατάει, όπως οι ταινίες της που αναστάτωσαν πριν 3 δεκαετίες! Δείτε το:

Γνωστή Ελληνίδα χόρεψε κολασμένο τσιφτετέλι και "τρέλανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Όταν λέμε τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Τραϊάννα Ανανία!

Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε βρεθεί στο παρελθόν η Σαλονικιά, Τραϊάννα Ανανία, η οποία χόρεψε τον... "Σαλονικιό" του Στράτου Διονυσίου και μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αλλά και των τηλεθεατών, αφού ο χορός της ήταν... αισθησιακός.

Θυμηθείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσει να βλέπετε βίντεο με χορούς, δείτε εδώ το τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας που κόλασε.

Θεά Θεσσαλονικιά: Το απίθανο τσιφτετέλι μελαχρινής που "τρέλανε" το διαδίκτυο!

Τι να μας πει η Καρντάσιαν που είναι ενάμιση μέτρο, οι αδερφές της… και όλο της το σοϊ. Δείτε εδώ ένα κορίτσι, που τρελαίνει το διαδίκτυο με φοβερό τσιφτετέλι.

Πρωταγωνιστεί σε γάμο Ρομά στην Θεσσαλονίκη και τρελαίνει κόσμο. Εντάξει, μπορεί λόγω μέρας να φοράει κάτι φανταχτερό… ίσως και πολύ φανταχτερό… αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή από την φύση της.

Η συμπαθής κοπέλα είναι από τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Άλλες επώνυμες που κρύβουν την καταγωγή τους και άλλες ανώνυμες. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που "τάραξε" το διαδίκτυο, αφού, όπως θα δείτε εδώ 2 μελαχρινές "τρέλαναν" τους πάντες με τον χορό τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share