Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γυναίκα dj κάνει μια... ''άρρωστη'' διασκευή για τον κορωνοϊό

Θα κλάψετε από τα γέλια!

27 Μαρτίου 2020 11:59
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Γυναίκα dj κάνει μια... ''άρρωστη'' διασκευή για τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η Dj είναι πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες και τον λόγο θα τον καταλάβετε μόλις δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο κάνει μια ιδιαίτερη διασκευή με κύριο θέμα φυσικά τον κορωνοϊό

Έχει τρέλα και αυτό φαίνεται... Παρακολουθήστε την Rachel, υπεύθυνη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στο Λονδίνο, να προσποιείται την dj κάνοντας ρεμίξ την αρχή των ειδήσεων του BBC, ενώ περιμένει ενημερώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό.

Η εμπνευσμένη όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού χρησιμοποίησε και οικιακά προϊόντα καθαρισμού, ακόμα και αποσμητικά χώρου ρίχνοντας στον αέρα για εφέ,

Φυσικά το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε για να δημοσιεύσει στο TikTok μαζί με άλλα τέτοιου είδους σατιρικά βιντεάκια για τον ιό!

Δείτε το βίντεο από τo New York Post:

Με αφορμή αυτό το tik tok δείτε και το συγκινητικό βίντεο με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να μιλά για τον ιό!

Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας για 21 μέρες στην Ινδία - Κλείνονται στα σπίτια τους 1.3 δισ. άνθρωποι!

Στα σπίτια τους θα κλειστούν 1.3 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία, αφού η Κυβέρνηση αποφάσισε την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, προς αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο πρωθυπουργός, Ναρέντρα Μόντι, ανακοίνωσε την πλήρη απαγόρευση εξόδου των πολιτών από τα σπίτια τους, μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος, με το μέτρο αυτό να ισχύει για 21 μέρες. Δείτε, επίσης, τη σύνδεση με την χώρα μας σχετικά με τον φονικό ιό.

Ο ίδιος μάλιστα τόνισε, ότι η χώρα θα κάνει πολλά βήματα πίσω, αν δεν εφαρμοστεί σωστά το νέο μέτρο, με την Ινδία να μετρά τώρα 482 κρούσματα και εννέα θανάτους, ενώ οι ειδικοί προειδοποίησαν για πιθανή εκτόξευση των αριθμών αυτών.

Χθες (23/3), μάλιστα, η χώρα ανακοίνωσε δύο νέους θανάτους. Οι δρόμοι στην πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, είναι ήδη άδειοι, ενώ η Κυβέρνηση ζήτησε και από τις αεροπορικές εταιρείες να σταματήσουν τις πτήσεις τους εντός συνόρων, τα οποία βέβαια και έχει κλείσει προς τις υπόλοιπες χώρες.

Επίσημο: Κλειστά τα σούπερ μάρκετ τις Κυριακές - Δείτε το νέο ωράριο

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή (29/3), με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία ανακοίνωσε νέο ωράριο. Δείτε και την αντίδραση 4χρονου κοριτσιού μπροστά στα άδεια ράφια.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων, λοιπόν, διαμορφώνεται ως εξής:

- Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 έως 21:00.

- Σάββατο από 07:00 έως 20:00.

- Την Κυριακή (29.03.2020) τα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων θα παραμείνουν κλειστά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share