Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός ο πατέρας έδωσε στους γιους του έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

26 Μαρτίου 2020 14:03
Αυτός ο πατέρας έδωσε στους γιους του έναν παλιό τηλεφωνικό κατάλογο - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τους περισσότερους είναι απλά ένας τηλεφωνικός κατάλογος, για κάποιους άλλους όχι! Μέσα από αυτό το βίντεο ένας πατέρας έδειξε πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή μας και πόσο βαθιά έχει ριζώσει η τεχνολογία μέσα σε αυτή.

Ένας πατέρας από τον Καναδά αποφάσισε να δείξει στους γιους του, ηλικίας 11,13 και 16 ετών ένα τηλεφωνικό κατάλογο και η αντίδρασή τους τον άφησε πραγματικά άφωνο!

Όταν ρώτησε τα παιδιά του τι είναι αυτό το βιβλίο εκείνα το κοιτούσαν παραξενεμένα μη γνωρίζοντας το περιεχόμενο του. Η πρώτη αντίδραση ήταν πως είναι ένα βιβλίο που περιέχει όλους τους νόμους του Καναδά και ακολούθησαν και άλλες ξεκαρδιστικές εικασίες για το τι μπορεί να είναι. Η καλύτερη ήταν όταν ο ένας γιος του θεώρησε πως τα ονόματα σε αυτόν τον κατάλογο είναι για να διαλέξεις και να υιοθετήσεις κάποιον.

Και μέσα από κάτι τόσο απλό, συνειδητοποιείς πως τελικά μάλλον μεγάλωσες!

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο βίντεο που μας έφτιαξε τη μέρα, δείτε εδώ τις συμβουλές για τον κορωνοϊό από τη γιαγιά Γιαννούλα που είναι πραγματικά ξεκαρδιστικές!

Όταν είδε όλα αυτά τα παιδιά στάσιμα στην πισίνα τρόμαξε - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι ασύλληπτο

Όταν είδε όλα αυτά τα παιδιά να στέκονται ακίνητα σε μια πισίνα ξενοδοχείου ανατρίχιασε και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που ακολούθησε. Δείτε τι κατέγραψε με την κάμερα του.

Οι σχολικές εκδρομές συχνά δημιουργούν εκπλήξεις στους συνοδούς, που είναι υπεύθυνοι για τους μαθητές. Αυτό που έζησε ο Άρον Ντρέβλοου, ενώ διέμενε σε ξενοδοχείο στη πόλη Ames στην Πολιτεία Άιοβα των ΗΠΑ, με την σχολική χορωδία, είναι κάτι που θα του μείνει αξέχαστο.

Τα όσα συνέβησαν καταγράφτηκαν σε βίντεο, που το τραβούσε ο ίδιος με βιντεοκάμερα από το μπαλκόνι του, αλλά και όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου που έζησαν από κοντά το γεγονός, ανατρίχιασαν από το δέος!

Οι μαθητές του Λυκείου Stillwater Area High School εντυπωσιασμένοι από την ακουστική του χώρου, ξεκίνησαν να τραγουδούν. Ο ένας μετά τον άλλον συνόδευε τη χορωδία, μέχρι που ο εξωτερικός χώρος της πισίνας μετατράπηκε σε αίθουσα συναυλίας. Η χορωδία τραγούδησε μια όμορφη έκδοση της σύνθεσης «A Day Full of Grace», που είναι σύνθεση του Ντέλιους Κρίστιανσεν.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο, όπως και αυτό εδώ, που κατέγραψε μια γυναίκα στο σπίτι της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share