Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή - Η αντίδρασή του; Θα σας συγκλονίσει!

Απίστευτο!

26 Μαρτίου 2020 13:23
 Ελέφαντας βλέπει να πνίγεται ο άντρας που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή - Η αντίδρασή του; Θα σας συγκλονίσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που έκανε αυτός ο ελέφαντας σε έναν άντρα που πριν 5 χρόνια του έσωσε τη ζωή

Το παρακάτω απίστευτο βίντεο δείχνει έναν ελέφαντα να σπεύδει να σώσει τον αγαπημένο εκπαιδευτή της, ο οποίος πίστευε ότι πνιγόταν!

Το βίντεο δείχνει την ελέφαντα Καμ Lha να τσαλαβουτά κατά μήκος του ποταμού στο Elephant Nature Park στη Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Ο 42χρονος εκπαιδευτής Darrick Thomson, λέει ότι έχει σχηματίσει έναν «αδιάσπαστο δεσμό» με την Καμ Lha από τότε που διασώθηκε και την έφερε στο πάρκο το περασμένο έτος.

Ο Darrick, ο οποίος κατάγεται από το Τορόντο του Οντάριο, προσποιήθηκε ότι είχε πρόβλημα στο ποτάμι και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Όταν η 5 ετών Καμ Lha φτάνει τον Darrick, χρησιμοποιεί την προβοσκίδα της για να προσπαθήσει να τον σηκώσει πριν βάλει το ένα από τα πόδια της γύρω του!

Οι ελέφαντες βέβαια μπορούν να γίνουν και πολύ επιθετικοί όπως αυτός που σκότωσε έναν άντρα για μια φωτογραφία!

Εξαγριωμένος ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ ορμάει σε αγρότη με... τη συνέχεια να σοκάρει - Σκληρές εικόνες (Video)

Οι χωρικοί στην ινδική πόλη Τουμουκαρού έγιναν μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού περιστατικού. Ένας ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε εναντίον ενός 70χρονου αγρότη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ελέφαντας εμφανίζεται να κατευθύνεται με ταχύτητα προς ένα σπίτι, όταν εντοπίζει έναν άντρα και του επιτίθεται με μανία. Επίσης, δείτε τη στιγμή που λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα, με την αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγρότης, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Γκοβίντα του χωριού Κολιχάλι, έχασε και τα δυο του πόδια στο περιστατικό και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share