Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα κουτάβι πλησίασε το μωρό που κοιμόταν - Τότε η μητέρα πήρε την κάμερα και...

Το βίντεο έχει γίνει viral!

25 Μαρτίου 2020 08:35
Ένα κουτάβι πλησίασε το μωρό που κοιμόταν - Τότε η μητέρα πήρε την κάμερα και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Λιώσαμε" όταν είδαμε ένα κουταβάκι να πλησιάζει το μωρό που κοιμόταν! Μόλις η μαμά, που βρισκόταν δίπλα, είδε το κουτάβι άνοιξε την κάμερα και κατέγραψε τις κινήσεις του.

Μετά το viral βίντεο με το μωρό που κοιμόταν στην αγκαλιά του ενός κοριτσιού (δείτε εδώ την τρυφερό βίντεο), γνωρίσαμε την Σάλι, ένα μικρό κουτάβι που μας "τρέλανε" με τη συμπεριφορά της.

Το μικρό κουτάβι αφέθηκε δεμένη μπροστά από το σπίτι τους. Μόλις το είδαν έσπευσαν να το βοηθήσουν και να του χαρίσουν μια ζωή που τα περισσότερα κουτάβια ονειρεύονται. Έχοντας ένα μωρό, αυτοί οι γονείς αποφάσισαν ότι δεν θα πείραζε να αφήσουν το παιδί τους να μεγαλώσει με ένα σκυλάκι!

Έτσι, σύστησαν την Σάλι στο νεογέννητο μωρό τους και μετά από δυο εβδομάδες, το δίδυμο έγινε αχώριστο! Αυτός είναι και ο λόγος που κάνει αυτό το βίντεο τόσο χαριτωμένο!

Τα κατοικίδια ζώα, καταλαβαίνουν ότι μια γυναίκα περιμένει παιδί, ακόμη και πριν το παρουσιάσει! Τα κατοικίδια ζώα δεν γνωρίζουν ότι σε εννέα μήνες ένα νέο μωρό θα ενταχθεί στην οικογένειά σας, αλλά οι σκύλοι και οι γάτες ανιχνεύουν διαφορές στη διάθεσή σας, τη στάση σας, τη συμπεριφορά και τη χημεία του σώματος που τους καταδεικνύουν τις τεράστιες αλλαγές που περνάτε.

Η Σάλι με το μωρό μεγαλώνουν μαζί. Έτσι, όπως θα δείτε αποφασίζει να γείρει απαλά επάνω του, για να πάρει και εκείνη έναν υπνάκο! Ευτυχώς, η μαμά είχε την κάμερα ανοιχτή όλη την ώρα και ήταν σε θέση να καταγράψει αυτή την υπέροχη στιγμή! Είναι ξεκάθαρο ότι η Σάλι και το μωρό έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Παρακολουθήστε τον αξιολάτρευτο υπνάκο τους στο παρακάτω βίντεο:

Κουταβάκι φοβάται όταν βλέπει ηλεκτρική σκούπα - Η αντίδρασή του; Επική

Το αξιολάτρευτο κουτάβι της φωτογραφίας, φοβάται τόσο την σκούπα που αναγκάζεται να κρυφτεί προκειμένου να γλιτώσει.

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral, καθώς η φάτσα του κουταβιού είναι τρομερή. Ως γνωστόν, όλοι, όταν ακούμε τον ήχο της ηλεκτρικής σκούπας αρχικά εκνευριζόμαστε και μετά σκεφτόμαστε τη μαμά μας να… μπουκάρει στο δωμάτιό μας για να καθαρίσει.

Όμως, απ ότι φαίνεται δεν ενοχλεί μόνο εμάς, αλλά και αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι που "τρέμει" όταν ακούει την σκούπα. Δείτε την αντίδρασή του στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share