Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Υιοθετημένη γυναίκα βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή - Αυτό που ανακάλυψε θα σας παγώσει

Δεν θα το πιστεύετε

24 Μαρτίου 2020 17:20
Υιοθετημένη γυναίκα βρήκε μια φωτογραφία από όταν ήταν μικρή - Αυτό που ανακάλυψε θα σας παγώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η υιοθετημένη γυναίκα βρήκε μια παιδική της φωτογραφία και δεν περίμενε να κάνει ποτέ αυτή την ανακάλυψη. Θα "λυγίσετε" με την ιστορία της.

Η Λιζ Κέλλνερ υιοθετήθηκε αφού οι γονείς της την τύλιξαν σε κουβέρτες και την εγκατέλειψαν σε ένα καθαριστήριο.

Ήταν 30 Δεκεμβρίου του 1965 όταν τη βρήκε ένας αστυφύλακας με το όνομα Τζόρτζ Τζάνσεν, αναφέρει το WFTV.

Ωστόσο, τα τελευταία 50 χρόνια, η Λιζ δεν είχε ιδέα ότι 4 χρόνια νωρίτερα, ένα άλλο μωρό είχε εγκαταλειφθεί, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και αργότερα υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στην ίδια πόλη στη Μινεσότα.

Όταν όμως η Λιζ και το άλλο εγκαταλελειμμένο μωρό, η Τάμι Μακράμ, άρχισαν να ψάχνουν το παρελθόν τους, βρήκαν ότι είχαν περισσότερα κοινά από την εγκατάλειψή τους όταν πέθαναν. Είχαν τους ίδιους γονείς.

Σύμφωνα με το ABC News, η Λιζ έκανε τεστ DNA και η Τάμι έφτιαξε ένα λογαριασμό στο Ancestry.com. τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία.

Από τότε που ανακάλυψαν η μία την άλλη, η Λιζ έχει επίσης συναντήσει τον άντρα που τη βρήκε, αλλά και τους «βιολογικούς της γονείς, τα 5 ετεροθαλή αδέρφια, δύο αδερφές, και πολλά ανίψια, ξαδέρφια, θείες και θείους».

Πέρασε ένας χρόνος και οι δύο αδερφές το βρίσκουν «απίθανο». Αλλά η Τάμι επίσης αναγνωρίζει τι είναι σημαντικό. Κοινοποίησε μια φωτογραφία της από όταν ήταν μωρό, όταν έψαχνε για νέα με ένα σημαντικό μήνυμα.

«Την κοιτάζω και βλέπω πραγματική χαρά και ένα μωρό που το αγαπούν. Είναι εύκολο να χαρείς που η ιστορία μας έχει γίνει γνωστή παντού, και να ξεχάσεις για ποιο πράγμα είναι η ιστορία…

Η βιολογική μου μητέρα με ευλόγησε που με άφησε κάπου όπου θα με έβρισκαν και θα νοιάζονταν για μένα. Οι θετοί μου γονείς ανέλαβαν και έκαναν φοβερή δουλειά μεγαλώνοντας με και δίνοντάς μου ό, τι χρειαζόμουν. Μεγάλωσα σε μια υπέροχη οικογένεια.»

Τα είπε πολύ ωραία.

Δείτε το βίντεο με την ιστορία τους εδώ:

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ακόμα μια συγκινητική ιστορία με υιοθεσία, όταν μια γυναίκα υιοθέτησε το παιδί που κανένας δεν ήθελε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share