Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κουνέλι άρχισε να σκάβει μανιωδώς το χώμα από όπου ακούγονταν κραυγές - Ο λόγος που το έκανε θα σας εκπλήξει

Δεν πάει το μυαλό σας

24 Μαρτίου 2020 15:03
Κουνέλι άρχισε να σκάβει μανιωδώς το χώμα από όπου ακούγονταν κραυγές - Ο λόγος που το έκανε θα σας εκπλήξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα κουνελάκι ξεκίνησε να σκάβει μανιωδώς το χώμα, όταν άκουσε απελπισμένες κραυγές να έρχονται από εκεί κάτω. Μόλις δείτε τι συνέβη θα συγκινηθείτε.

Στο βίντεο που μας έρχεται από την Ισπανία, ο Τσάσκι ξέρει καλά με ποιον τρόπο θα σώσει τον αιλουροειδή φίλο του, Πελού, μια μικρή γάτα.

Σκάβει και σκάβει και σκάβει μέχρι να ανοίξει μια τρύπα αρκετά μεγάλη ώστε να χωρέσει το γατάκι και να βγει. Ακόμα μια φιλία μεταξύ ζώων που μας συγκινεί, αν σκεφτεί κανείς ότι οι γάτες θεωρούνται ψυχρές. Θα αλλάξετε γνώμη όταν δείτε εδώ τι έκανε μια γάτα όταν βρήκε τον νεκρό της φίλο στον δρόμο.

Μόλις τελειώσει, παραμερίζει κατάκοπος περιμένοντας τον φίλο του να ξεπροβάλει. Και το γατί τον ευχαριστεί μετά με τον παιχνιδιάρικο τρόπο του. Απλά υπέροχο…

Δείτε το βίντεο

Κουνέλι έρχεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο φίδι...Όταν πλησίασε τα μικρά του έγινε κάτι αδιανόητο!

Αυτό το θηλυκό κουνέλι ήρθε αντιμέτωπο με ένα φίδι όταν είδε ότι τα μικρά του κινδυνεύουν, καθώς αυτό πλησίαζε την φωλιά τους. Η μάχη τους είναι επική και ο νικητής μη αναμενόμενος!

Παλεύει με θάρρος ενάντια στο φίδι και συνεχίζει να του επιτίθεται μέχρι αυτό να απομακρυνθεί αρκετά μακριά από τα μικρά της. Δεν είναι η μόνη μάχη με ανατροπή, καθώς όπως θα δείτε εδώ, όταν μια μαϊμού πάλεψε με ένα φίδι, έγινε πανικός!

Τελικά καταφέρνει να διασώσει ηρωικά τα νεαρά κουνέλια κατά τη διάρκεια της επίθεσης του αρπακτικού.

Δείτε το βίντεο και θα πάθετε πλάκα με τον ηρωισμό του κουνελιού!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share