Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H 16χρονη κόρη κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει τους πάντες

Χιλιάδες views μέσα σε λίγα λεπτά!

24 Μαρτίου 2020 14:02
H 16χρονη κόρη κορυφαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας χορεύει τσιφτετέλι και τρελαίνει τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Πάολα έχει…"τρελάνει" τους πάντες με το τσιφτετέλι της! Όταν δείτε το βίντεο του Athensmagazine.gr θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

Η 16χρονη κόρη της τραγουδίστριας, την οποία απέκτησε με τον Φώτη Ζογλοπίτη, η Παολίνα όχι μόνο είναι μία κούκλα αλλά φαίνεται να διαθέτει και τα ίδια ταλέντα με τη μαμά της (δείτε εδώ την Πάολα να χορεύει τσιφτετέλι), τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον ρυθμό και τον χορό γενικότερα.

Μάλιστα, σε συναυλία της μητέρας της, που έγινε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, η Παολίνα ανέβηκε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Πάολα και άρχισε να λικνίζει το κορμί της τους ρυθμούς ενός τσιφτετελιού. Φυσικά, η Πάολα δεν θα μπορούσε παρά να καμαρώνει την 16χρονη κοπέλα, η οποία είναι πανέμορφη και δείχνει να λατρεύει το ρεπερτόριο της μητέρας της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θεά Θεσσαλονικιά: Το απίθανο τσιφτετέλι μελαχρινής που "τρέλανε" το διαδίκτυο!

Τι να μας πει η Καρντάσιαν που είναι ενάμιση μέτρο, οι αδερφές της… και όλο της το σοϊ. Δείτε εδώ ένα κορίτσι, που τρελαίνει το διαδίκτυο με φοβερό τσιφτετέλι.

Πρωταγωνιστεί σε γάμο Ρομά στην Θεσσαλονίκη και τρελαίνει κόσμο. Εντάξει, μπορεί λόγω μέρας να φοράει κάτι φανταχτερό… ίσως και πολύ φανταχτερό… αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή από την φύση της.

Η συμπαθής κοπέλα είναι από τις ωραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα. Άλλες επώνυμες που κρύβουν την καταγωγή τους και άλλες ανώνυμες. Βέβαια, δεν είναι η μόνη που "τάραξε" το διαδίκτυο, αφού, όπως θα δείτε εδώ 2 μελαχρινές "τρέλαναν" τους πάντες με τον χορό τους.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το τσιφτετέλι τραγουδίστριας και καλλονής που ζάλισε τους καλεσμένους στο "Στην Υγειά Μας"

Γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού "Τα χαμοπούλια" με τη μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση και τρέλανε τοπλατό του "Στην Υγειά Μας".

Ο λόγος για την πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη που όπως άρχισε να κουνά το καλλίγραμμο κορμί της κανείς δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της, ενώ τα γαρύφαλλα έπεφταν απανωτά.

Βέβαια δεν είναι η μόνη που έχει ξεσηκώσει το πλατό στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, αφού όπως θα δείτε εδώ ακόμα μια γνωστή celebrity, κόλασε με το τσιφτετέλι της.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share