Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό: Τίγρης δαγκώνει το χέρι πάππου που πήγε να την ταΐσει! (video)

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

24 Μαρτίου 2020 07:22
Ανατριχιαστικό: Τίγρης δαγκώνει το χέρι πάππου που πήγε να την ταΐσει! (video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα που δείχνει μια τίγρη να δαγκώνει το χέρι ενός ηλικιωμένου την ώρα που αυτός την ταΐζει.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να έχει πλησιάσει τα κλουβιά στα οποία βρίσκονται δύο τίγρεις και να βάζει τα χέρια του και στα δύο προκειμένου να δώσει έναν μεζέ στα δύο αιλουροειδή.

Ενώ, όμως, η μια από τις τίγρεις δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, η δεύτερη κάνει ξαφνικά μια αστραπιαία κίνηση και δαγκώνει το χέρι του άτυχου άνδρα χωρις να το αφήνει.

Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση ενός άλλου άνδρα ο οποίος κατάφερε να απομακρύνει με ένα κοντάρι την τίγρη και έτσι να απελευθερώσει το χέρι του ηλικιωμένου.

Το θύμα της επίθεσης χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε αυτή τα τιγράκια που μεγάλωσαν με μέσα σε ένα σπίτι!

Γεννήθηκαν αυτά τα δίδυμα τιγράκια - Μόλις παρατηρήσετε το ένα θα δείτε ότι έχει κάτι...μοναδικό

Αυτό το ζευγάρι από δύο άσπρα τιγράκια 5 μηνών βγήκαν σε κοινή θέα για πρώτη φορά στο Qingdao της Κίνας και τους άφησαν όλους άφωνους.

Είναι μία πολύ σπάνια παραλλαγή της τίγρης της Βεγγάλης και είναι προστατευόμενο είδος στην Κίνα.

Ένα όμως από τα δύο τιγράκια είναι χωρίς ρίγες – μια μορφή γενετικής μετάλλαξης που συμβαίνει με πιθανότητα 1 στις 100,000

Υπάρχουν περίπου 200 από αυτές τις τίγρεις του χιονιού στον κόσμο και μόνο 7 στην Κίνα. Ακόμα ένα περίεργο είναι τα παιδιά μιας λευκής τίγρης και ενός λιονταριού, που θα σας καταπλήξουν, όταν τα δείτε εδώ.

Και τα δύο τιγράκια έχουν μπλε μάτια και είναι παιχνιδιάρικα. Είναι τα πρώτα που γεννήθηκαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας σε αυτό το ζωολογικό κήπο.

Όταν γεννήθηκαν ήθελαν πολύ φροντίδα. Είχαν ακόμα και θερμαινόμενο δωμάτιο ρυθμισμένο στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Τους έδιναν γάλα από την μητέρα τους για 56 μέρες μέχρι που ξεκίνησαν να τους δίνουν κρέας. Κάθε μέρα τρώνε 1,5 κιλό κρέας και 10 λαιμούς από κοτόπουλα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share