Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ακούγονταν κραυγές από την κουζίνα - Μόλις μπήκε μέσα είδε την νταντά να...ήταν ήδη αργά

Δεν πάει το μυαλό σας

23 Μαρτίου 2020 23:16
Ακούγονταν κραυγές από την κουζίνα - Μόλις μπήκε μέσα είδε την νταντά να...ήταν ήδη αργά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακούγονταν φρικτές φωνές από την κουζίνα και δεν ήξεραν από ποιον. Όταν μπήκε μέσα είδε την νταντά του σπιτιού σε μια τραγική κατάσταση...Θα σας σοκάρει η ιστορία.

Η 24χρονη Φελίσια Χάμπρικ είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από το Pacific Lutheran University στην Ουάσινγκτον όταν μία συνάντηση με ένα σκυλί της άλλαξε τη ζωή για πάντα.

Η κολλητή της, Κάσι , της ζήτησε να κρατήσει τα 3 της παιδιά για το σαββατοκύριακο, τον Οκτώβριο του 2016. Οι δύο γυναίκες ήταν φίλες από το σχολείο και η Φελίσια είχε κρατήσει αρκετές φορές τα παιδιά της.

Εκείνο το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο θα ήταν εκεί και η μαμά της Κάσι και φυσικά το σκυλί της οικογένειας, ο Ρόσκο. Ήταν ένα πρόσφατο δώρο προς τον άντρα της Κάσι , από τον πατέρα της, αν και επειδή δεν είχε πολύ χρόνο, το κλείδωνε συχνά ή το άφηνε μόνο στο σπίτι.

Ο Ρόσκοτα πήγαινε καλά με τα παιδιά αλλά ήδη είχε δείξει πως δεν συμπαθούσε την Φελίσια, την οποία έβλεπε ως άγνωστη. Την είχε δαγκώσει και μία φορά στον καρπό, οπότε όταν ήταν εκεί, ο Ρόσκο έμενε κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο. Και ενώ άλλες νταντάδες, σαν αυτή εδώ φέρονται άσχημα στα παιδιά, η Φελίσια δεν είχε κάνει τίποτα κακό.

Αφού η Φελίσια έβαλε τα αγόρια μπροστά από την τηλεόραση και πήγε προς την κουζίνα με το μικρό κορίτσι μαζί της, άκουσε κάτι πολύ παράξενο.

‘Το σκυλί ήταν στο υπνοδωμάτιο. Έκανε σαν υστερικό και ήθελε να βγει έξω. Ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε: Τον είδα να τρέχει προς το μέρος μου. Δεν είχα καθόλου χρόνο να αντιδράσω.’

Ο Ρόσκο πήδηξε πάνω της και εκείνη δεν μπορούσε να τον ηρεμήσει. Προσπάθησε απλά να προστατέψει την κόρη της Κάσι – και αυτό τουλάχιστον το κατάφερε. ‘Ήξερα ότι δεν ήθελε εκείνη. Ήθελε εμένα.’

Δάγκωνε τα πόδια, τα χέρια, την κοιλιά και τον λαιμό της. Ο χρόνος φαινόταν σαν να είχε σταματήσει. Η μητέρα της Κάσι έτρεξε στην κουζίνα, άρπαξε την εγγονή της και την έβγαλε από το δωμάτιο. Μετά, επέστρεψε με μία σκούπα για να βοηθήσει την Φελίσια .

Ευτυχώς, ένας γείτονας κάλεσε το 100 όταν άκουσε τις κραυγές. Μέχρι να φτάσει η βοήθεια, η Φελίσια είχε τραυματιστεί τόσο άσχημα που δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί όρθια.

Το επόμενο που θυμάται είναι να ξυπνάει στο νοσοκομείο έχοντας περίπου 30 με 40 δαγκώματα.Ήταν τυχερή που ο σκύλος δεν της είχε τραυματίσει τους τένοντες ή δεν της είχε σπάσει κάποιο κόκαλο.

Έπρεπε να μείνει πέντε μέρες στο νοσοκομείο όπου της έκαναν 94 ράμματα συνολικά. Οι φίλοι και η οικογένειά της ξεκίνησαν μία σελίδα στο GoFundMe για να πληρώσουν τα μεγάλα έξοδα της θεραπείας της.

Όπως καταλαβαίνετε, η Φελίσια βλέπει εφιάλτες από τότε.

Παραδόξως, η Φελίσια δεν κράτησε κακία στον Ρόσκο— πιστεύει πως απλά ήθελε να προστατέψει την οικογένεια. Η Κάσι και η οικογένειά της νιώθουν πολύ άσχημα. Εκείνη όμως δεν το θέλει αυτό.

Κρατάει μία εκπληκτική στάση απέναντι στο όλο συμβάν: κάποιοι φίλοι της είπαν να κάνει πλαστική ή ίσως τατουάζ για να καλύψει τις ουλές της, αλλά εκείνη θέλει να τις κρατήσει για να μαρτυρούν την εμπειρία της. ‘Θέλω να μάθω να τις αγαπάω,’ δήλωσε.

Δείτε μία συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Σε μία τέτοια κατάσταση, δεν υπάρχει χαρούμενο τέλος για κανέναν. Ο Ρόσκο ήταν σίγουρα πολύ βίαιος. Από την άλλη όμως, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να γίνει κομμάτι της οικογένειάς που τον ήθελε τόσο. Τελικά, απομακρύνθηκε από το σπίτι και του έκαναν ευθανασία.

Τα σκυλιά είναι μεγάλη ευθύνη και δεν θα πρέπει να τους φερόμαστε σαν ένα παιχνίδι που μπορείς να αφήνεις όποτε δεν έχεις χρόνο. Η Κάσι νιώθει πολύ ενοχές που συνέβη αυτό το περιστατικό: ‘Εάν δεν είχα πάει, αυτό δεν θα είχε συμβεί. Είναι η κολλητή μου. Εξαιτίας μου, η ζωή της άλλαξε για πάντα.’

Η Φελίσια έδειξε μεγάλη γενναιότητα όταν προσπάθησε να προστατέψει το παιδί που είχε στα χέρια της και ακόμα και μετά το τέλος της ιστορία της δείχνει το μεγαλείο του χαρακτήρα της, συγχωρώντας όλους όσους είχαν ευθύνη και κουβαλώντας τα σημάδια αυτά σαν κομμάτι της.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share